OrangeValley is als eerste grote digital marketingbureau in Nederland benoemd tot Looker Consulting Partner. Met het dataplatform van Looker is het mogelijk om een single source of truth te creëren, zodat iedereen binnen een organisatie toegang heeft tot dezelfde data en écht datagedreven beslissingen kan nemen.

Maak kennis met Looker

Missie

Als lid van het Looker Partner Network-ecosysteem, een vertrouwd netwerk van deskundige organisaties over de hele wereld, speelt OrangeValley een cruciale rol in de missie van Looker om individuen op alle afdelingen van een organisatie toegang te geven tot een robuust data-platform, waar ze kunnen analyseren en actie kunnen ondernemen op realtime gegevens. Looker stelt bedrijven in staat om een gereguleerde datalaag te maken die is gebouwd op elke cloud-database, inclusief Google BigQuery, Amazon Redshift, Azure SQL, Snowflake, Oracle, Microsoft SQL Server of Teradata.

Toekomstbestendig

Het partnership met Looker past naadloos in de datagedreven aanpak die OrangeValley samen met haar klanten wil realiseren. Met Looker is OrangeValley klaar voor een toekomst waarin multi-cloud-omgevingen de standaard zijn en datakwaliteit en de toegang tot data over de gehele linie bepalend is voor het succes van haar klanten.