Wat is Tealium?

Tealium is leverancier van enterprise tag management en marketing oplossingen. Dit draagt eraan bij dat Tealium van grote waarde is bij het toewerken naar de befaamde ‘single source of truth’. Met de verschillende producten die zij hebben ontwikkeld wordt ten alle tijden gestandaardiseerde data naar alle verschillende online marketing toolings gestuurd, die je binnen jouw marketing mix hebt gedefinieerd. Het overdragen van identifiers en het gebruik maken van de verzamelde informatie over de platformen heen wordt hiermee een stuk laagdrempeliger.

Maak kennis met Tealium

Tealium is het enige Data-First CDP ter wereld. Neem contact op met OrangeValley voor de implementatie van Tealium of meer informatie.

Met meer dan 2.000 voor ingebouwde integraties van 3rd party aanbieders is het opzetten van data streams in Tealium eenvoudig in te richten. De tool bestaat concreet uit de volgende vier producten:

  • Tealium IQ
  • Tealium AudienceStream
  • Tealium EventStream
  • Tealium Data access

Tealium en OrangeValley

OrangeValley gelooft in de visie van Tealium en staat voor topics als: datakwaliteit, inzicht in je doelgroep en privacy. Drie onderwerpen waar met behulp van Tealium perfect invulling aan gegeven kan worden. 

Als partner van Tealium heeft OrangeValley gecertificeerde medewerkers in dienst die je begeleiden bij de implementatie van één of meerdere Tealium producten. Daarnaast denkt OrangeValley ook graag mee over de mogelijkheden die ontstaan voor optimalisatie van jouw online marketing inzet. Neem contact op met onze experts voor meer informatie en vrijblijvend advies.