Website foto 11 – 2019

Branchevereniging

IAB


OrangeValley is aangesloten bij de brancheorganisatie IAB. Binnen de brancheorganisatie vervullen we een actieve rol in de “Taskgroup Search.”

De missie van de taskforce Search is het bevorderen van de kennis, transparantie en innovatie in de Nederlandse markt voor zoekmachinemarketing. Hieronder vallen zowel zoekmachine-optimalisatie (SEO) als het adverteren in zoekmachines (SEA). De taskforce beoogt dit te realiseren door onder andere te voorzien in kennisdocumenten en -events, het uitvoeren van eigen onderzoek en het ondersteunen van relevant onderzoek door derden en op andere wijze haar missie actief naar de markt uit te dragen.

DDMA


Tevens zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie DDMA. Binnen de brancheorganisatie vervullen we een actieve rol in de commissie “Social Marketing.”

De ledengroep Social Marketing van de DDMA wil de marketingbranche de mogelijkheden tonen van social marketing (in de mix) en naar een hoger niveau tillen (professionalisering). Tevens werkt de commissie aan social marketing initiatieven van DDMA zoals de zelfreguleringcode Social Marketing, clinics en de certificering.
Binnen de DDMA commissie social marketing draagt OrangeValley bij op het gebied van meetbaarheid en de ethische vraagstukken rond marketinginitiatieven via social media.