Summervibes-26

De Career Guide van OrangeValley

Of je nu start met werken of al ervaring hebt, een carrière is meer dan werken. Je komt zaken tegen waar je je misschien nog niet in hebt verdiept, maar die wel belangrijk zijn. Van vakantiedagen, salaris en functioneringsgesprekken tot pensioenopbouw. In deze Career Guide vind je antwoorden op al jouw carrière-vragen. Zo weet je waar jij recht op hebt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deze informatie vind je in de Career Guide

 • Onze Arbeidsvoorwaarden
 • Hoe zetten we jouw groei centraal?
 • Hoe ziet je contract er uit?
 • Onze werkomgeving & team
 • Dit bieden we nog meer!

Dit betekent werken bij OrangeValley

Uitdagend werk, persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar we snappen ook dat salaris en arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons kun je rekenen op goede, moderne arbeidsvoorwaarden, een boven marktconform salaris, kun je altijd extra vakantiedagen kopen en krijgt elke medewerker een always on leertraject waarbij je 365 dagen per jaar investeert in je carrière. Hoe we dit doen lees je in onze Career Guide; een handig overzicht waarin al deze zaken worden uitgelegd.

Ellen-selfie2

Solliciteren én een concreet voorstel op 1 dag!

Om het je nog makkelijker te maken kun je bij OrangeValley solliciteren én een concreet voorstel mee naar huis nemen op 1 dag! Tijdens onze telefonische intake plannen we gelijk een kennismakingsdag in. Op deze dag geven we je een kijkje op ons kantoor en meer inzicht in hoe een werkdag bij OrangeValley er uit ziet. Ook maak je een inhoudelijke case afgestemd op jouw niveau, welke je aan het eind van de dag presenteert aan een van onze Product Owners. Is er een match? Dan krijg je gelijk een concreet voorstel mee naar huis. Je kunt het voorstel natuurlijk ook gelijk tekenen. 

Vind je het fijner om rustig de tijd te nemen om elkaar te leren kennen? Dat kan natuurlijk ook. Dit is ons sollicitatieproces in het kort:

 • Sollicitatie

  Vertel ons wie je bent en wat je ambities zijn

 • Telefonische intake

  Even aftasten middels een korte telefonische kennismaking!

 • Sollicitatie gesprek op kantoor

  Laten we elkaar echt leren kennen!

 • Sollicitatie case

  Een van onze klantcases + jouw skills = succes!

 • Voorstel

  Hebben we een match? Dan volgt een aanbieding!

 • Aangenomen

  Gefeliciteerd, #welkombijorangevalley!

Extra voordelen van werken bij OrangeValley

Naast onze goede arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons nog een aantal extra voordelen. Zo krijgt elke medewerker een MacBook, hebben we een aantrekkelijke telefoonregeling, bieden we korting op je zorgverzekering en hebben we zo nu en dan leuke acties en sportieve festiviteiten zoals tickets voor marketingevenementen, hardloopwedstrijden, golfclinics en wielerrondes.

Just Justa fotografie

Sfeerproeven?

Bekijk ons Instagram account voor een kijkje achter de schermen!

Just Justa fotografie
Just Justa fotografie
Summervibes-20
Summervibes-26
DSC_1651-2 (1)
Summervibes-38
WhatsApp Image 2022-03-21 at 10.02.39 AM (1)
_MG_4530
Gitte

Start en vervolg je carrière bij OrangeValley

Vertel ons wie je bent, welke ervaring je hebt en vooral wat je dromen en ambities zijn. Wij halen het talent in je naar boven en zorgen dat je een digital marketing baan vindt die het beste bij je past. Laten we starten met elkaar te leren kennen, dit doen we het liefst persoonlijk bij ons op kantoor. Voor ambitieuze mensen is altijd plek!

0650733646
recruitment@orangevalley.nl
De Corridor 27