Summervibes-32

Doorgroeimogelijkheden voor ervaren marketeers

In digital marketing volgen innovaties elkaar in snel tempo op. Als marketeer ben je vakmatig dan ook nooit uitgeleerd. Vanuit de gedachte dat iedereen altijd iets kan leren gaan we graag met je in gesprek. We maken je ambities concreet en denken graag met je mee hoe we je kunnen ondersteunen om jouw carrière een boost te geven. 

 

Dit biedt OrangeValley ervaren marketeers

  • Opleiding voor elk niveau
  • Ruimte voor innovatie en eigen initiatief
  • Werken voor grote opdrachtgevers
  • Sparring met gelijkgestemden
  • Strategisch gesprekspartner klanten

Wat zijn jouw ambities?

We geloven dat iedereen altijd iets kan leren, ongeacht hoeveel ervaring je hebt. We hebben daarom opleiding en uitdaging voor elk niveau. Doorgroeien als CMO bij een grote retailer, een specialisme team managen of innovaties omzetten naar concrete productoplossingen? Hoe beter je weet waar je naar toe wil, des te beter we je de juiste ondersteuning kunnen geven om dit doel te behalen. 

Onze ervaren medewerkers zijn de drijvende kracht achter OrangeValley. Dit zijn collega’s met enorm veel digital marketing kennis en ervaring vanuit klant- en bureauzijde. Het zijn de buddy’s voor startende consultants, onze product owners om innovatieve producten te ontwikkelen, onze strategisch gesprekspartners voor opdrachtgevers en teamleads die de specialisme teams motiveren. Daarom vinden we het super belangrijk dat ook deze ervaren marketeers alle ondersteuning krijgen om hun dromen en ambities waar te maken.

Vertel ons wie je bent, welke ervaring je hebt en vooral wat je dromen en ambities zijn. Wij halen het talent in je naar boven en zorgen dat je een digital marketing baan vindt die het beste bij je past. Laten we starten met elkaar te leren kennen, dit doen we het liefst persoonlijk bij ons op kantoor.

Summervibes-38 kopie

Voor deze bedrijven ga je aan de slag!

Groeipad voor ervaren consultants

Ook voor ervaren marketeers hebben we verschillende doorgroeimogelijkheden en bieden we uitdagend werk bij top opdrachtgevers. Het groeipad van onze ervaren marketeers varieert van de beste expert in de markt worden, tot klanten strategisch adviseren of manager worden van het beste specialisme team. Ook als je je carrière op een andere manier wil vormgeven dan denken we graag met je mee. Jij bent in de regie, jij kiest je groeipad, OrangeValley support. Als je wil dan staat er een externe coach voor je klaar om je ambities concreet te maken.

We hebben de ambitie om hét beste data driven digital marketing bureau van Nederland te worden. Dit word je natuurlijk niet zomaar en vraagt dat we samen als OrangeValley team continu onze grenzen verleggen voor het beste resultaat. Ervaren marketeers krijgen bij OrangeValley veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. Voor goede ideeën is altijd ruimte, zeker als het in belang van onze opdrachtgevers, voor medewerkers en OrangeValley is.

Product Owner

Voor specialisten die zich nog verder willen verdiepen in een vakgebied zijn er innovatieprojecten waarin je spraakmakende innovaties helpt doorontwikkelen naar een gerichte en effectieve aanpak en propositie voor klanten. Je ontwikkelt een visie op digital marketing en vindt het leuk om deze visie en kennis te delen.

Managing Consultant Digital

Consultants met meerdere expertises zijn vaak erg goed om zowel strategisch als op tactisch operationeel niveau opdrachtgevers te adviseren. Je bent een spin in het web en verbindt strategie en operatie.

Digital Marketing Strateeg

Veel ervaren marketeers willen zich ontwikkelen op het snijvlak van business en strategie. Dit betekent dat je strategisch in gesprek bent met opdrachtgevers over hun business doelstellingen en uitdagingen. Je weet de juiste vragen te stellen en vertaalt de business strategie door naar een effectieve (digital) marketing strategie en roadmap en bepaalt hoe succes meetbaar wordt.

Docent Digital Marketing

In het opleidingsinstituut van Copper IM trainen we klanten en onze medewerkers tot de beste marketeers van Nederland. Vind jij het gaaf om je kennis te delen en andere vakgenoten op te leiden?

Team Lead Digital Marketing

Is jouw droom om een team te managen en te inspireren en consultants te coachen in hun ontwikkeling? Dan zijn leiderschapscompetenties een must. Onze externe coach helpt je om je managementvaardigheden te ontwikkelen. 

Accountmanager

Je bent klantgericht en helpt de doelen en uitdagingen van opdrachtgevers concreet te maken. Van uitdaging bij de klant, naar een oplossing van OrangeValley, ombuigen in een gezamenlijke uitdaging.

Word jij onze nieuwe collega?

Just Justa fotografie

Webanalist

Breukelen32 – 40 uurMediorData & Insights
open_sollicitatie_bwd

Medior SEO Consultant

Als Medior SEO Consultant ga je bij OrangeValley aan de slag met de zoekmachine-optimalisatie van websites van onze opdrachtgevers. Je bent de technische sparringpartner van...
Breukelen32 – 40 uur, 3/4 dagenSeniorZoekmachine-optimalisatie
Just Justa fotografie

Digital Advertising Consultant

Als Digital Advertising Consultant ben je verantwoordelijk voor het behalen van de branding en performance doelstellingen van uiteenlopende (grote) opdrachtgevers. Je hebt een grote interesse...
Breukelen32 – 40 uurMedior, SeniorDigital Advertising
data_intelligence_consultant_ov

Data Intelligence Consultant

Als Data Intelligence Consultant weet jij precies hoe je complexe datasets kunt vertalen naar waardevolle inzichten voor jouw klanten. Door je technische expertise weet je...
Breukelen32 – 40 uurSeniorData & Insights
OrangeValley 4

Senior CXO Consultant

Ben jij gespecialiseerd in Conversie Optimalisatie en wil je jouw kennis toepassen op uitdagende projecten? Als Senior CXO Consultant weet jij als geen ander hoe...
Breukelen32 – 40 uurSeniorConversie Optimalisatie
IMG_2936

People & Culture Manager

OrangeValley Group is op zoek naar een ambitieuze People & Culture manager die samen met ons de organisatie naar het volgende level kan brengen. We...
Breukelen24-40 uurSenior, Medior

Ervaren collega’s aan het woord

Sfeerproeven?

Bekijk ons Instagram account voor een kijkje achter de schermen!

Just Justa fotografie
Just Justa fotografie
Summervibes-20
Summervibes-26
DSC_1651-2 (1)
Summervibes-38
WhatsApp Image 2022-03-21 at 10.02.39 AM (1)
_MG_4530
Gitte

Vervolg je carrière bij OrangeValley

Vertel ons wie je bent, welke ervaring je hebt en vooral wat je dromen en ambities zijn. Wij halen het talent in je naar boven en zorgen dat je een digital marketing baan vindt die het beste bij je past. Laten we starten met elkaar te leren kennen, dit doen we het liefst persoonlijk bij ons op kantoor. Voor ambitieuze mensen is altijd plek!

0650733646
recruitment@orangevalley.nl
De Corridor 27