Just Justa fotografie

Een innovatieve digital marketing stage bij OrangeValley

Het delen van onze kennis doen we graag. Het is onze tweede natuur. We investeren graag in aanstormend talent van de toekomst. We geven niet alleen les op verschillende hogescholen en universiteiten, hebben een digital marketing traineeship en bieden ook uitdagende meeloop- en afstudeerstages aan! 

Stage bij OrangeValley in het kort

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Stagebegeleider met marketingkennis
  • Werkervaring in de praktijk
  • Praktijkervaringen bij grote projecten
  • Afstudeer- of meewerkstage

Waarom een stage bij OrangeValley?

De vraag naar digital marketing kennis neemt steeds meer toe. Tegelijkertijd zien we dat de kennis die studenten opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aansluit op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: digital marketing is één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. We vinden het dan ook belangrijk om onze kennis te delen met aanstormend talent. Dit doen we door les te geven op hogescholen en universiteiten en studenten een stageplek aan te bieden zodat theoriekennis gecombineerd wordt met ervaring uit de praktijk. We hebben doorlopend plek voor meerdere studenten die een meeloop- of afstudeerstage willen lopen. 

Je stage succesvol afgerond? Groei dan door als digital marketing trainee of bijbaan naast je studie. Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Just Justa fotografie

Dit betekent werken bij OrangeValley

Uitdagend werk, persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar we snappen ook dat salaris en arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Bij ons kun je rekenen op goede, moderne arbeidsvoorwaarden, een boven marktconform salaris, kun je altijd extra vakantiedagen kopen en krijgt elke medewerker een always on leertraject waarbij je 365 dagen per jaar investeert in je carrière. Hoe we dit doen lees je in onze Career Guide; een handig overzicht waarin al deze zaken worden uitgelegd.

Dit zijn de ervaringen van onze stagiaires

Sfeerproeven?

Bekijk ons Instagram account voor een kijkje achter de schermen!

Just Justa fotografie
Just Justa fotografie
Summervibes-20
Summervibes-26
DSC_1651-2 (1)
Summervibes-38
WhatsApp Image 2022-03-21 at 10.02.39 AM (1)
_MG_4530
Gitte

Ben jij onze nieuwe digital marketing stagiair?

Laat je contactgegevens hier achter.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

0650733646
recruitment@orangevalley.nl
De Corridor 27