IMG_2258

Traineeships bij OrangeValley

OrangeValley biedt verschillende traineeships aan. In korte tijd maak je kennis met verschillende disciplines en ontdek je wat het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat je de juiste kennis en skills verzamelt om jouw carrière verder vorm te geven.

Traineeship bij OrangeValley in het kort

  • Gratis betaald leren, basissalaris vanaf 2.000 euro p.m;
  • Masterclasses van award winning specialisten;
  • Praktijkervaring bij échte klanten als Blokker, Achmea, FIFA en Heineken;
  • Behaal officiële certificaten;
  • Vervolg je carrière bij OrangeValley als consultant en salarisverhoging!

Waarom een traineeship bij OrangeValley?

Veel werkgevers staan te springen om werknemers met goede kennis te ontvangen. Tegelijkertijd is het voor startende werknemers niet eenvoudig om een uitdagende baan te vinden, want die uitdagende baan vraagt vaak om werkervaring. En laat dat nou net zijn wat jij als starter graag wilt opdoen.

Ook sluit de kennis die starters opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aan op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: development en digital marketing zijn één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

De oplossing? Ons traineeship in Digital Marketing of Development waarin we je in korte tijd opleiden tot een complete consultant. Het traineeship succesvol afgerond? Dan start je jouw carrière als consultant bij OrangeValley! Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

OV-3-1-scaled

Voor deze bedrijven ga je aan de slag!

Deze trainees werken nu bij OrangeValley!

Gitte

Ben jij onze nieuwe Trainee?

Geef je carrière een boost en laat je gegevens achter.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

0650733646
recruitment@orangevalley.nl
De Corridor 27