Laptop

development Traineeship: voor technisch talent!

Programmeren is écht je passie en hier heb je al een klein beetje ervaring mee. Front-end, Back-end, Drupal, Magento er zijn veel verschillende programmeertalen. Wat het beste bij jou past ontdek je in ons development traineeship. In 7 maanden tijd maak je kennis met verschillende technieken op het gebied van web- en appdevelopment en ontdek je wat het beste bij jou past. Wij zorgen dat je de juiste kennis en skills verzamelt om jouw carrière verder vorm te geven.

Traineeship bij OrangeValley in het kort

  • Gratis betaald leren, basissalaris 2.500 euro p.m;
  • Masterclasses van award winning specialisten;
  • Praktijkervaring bij échte klanten als FIFA, RTL, Hearst;
  • Behaal officiële development certificaten;
  • Vervolg je carrière bij OrangeValley als developer en krijg gelijk salarisverhoging!
CRO

Waarom een development traineeship bij OrangeValley Group?

Veel werkgevers staan te springen om goede developers. Maar alle werkgevers willen je heel graag opleiden tot 1 technologie. Als je verkeerd kiest; is dat een valse start van je carrière.

De oplossing? Ons development traineeship waarin we je in zeven maanden opleiden tot een allround developer met specialisatie in 1 of meerdere technieken naar jou keuze. Het traineeship succesvol afgerond? Dan start je jouw carrière als consultant bij één van de bedrijven in de OrangeValley Group! Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

* Dit traineeship wordt georganiseerd door OrangeValley Group en vindt plaats bij Aubergine IT, BlueElevation en OrangeValley.

Dit leer je in ons development Traineeship

Je gaat zeven maanden intensief aan de slag met alle onderdelen van development. Hierbij combineren we theoretische kennis met ervaring die je opdoet tijdens praktijkgerichte opdrachten. Je volgt daarnaast masterclasses van experts uit het vakgebied en leert ‘on the job’ bij toonaangevende (internationale) opdrachtgevers om direct het geleerde in praktijk te brengen.

Je werkweek bestaat uit een trainingsdag waarop je jouw kennis van de verschillende digital marketing disciplines vergroot. Een vakkundige expert neemt je mee in een specialisme en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De rest van de week breng je de geleerde stof in de praktijk voor onze klanten. Natuurlijk begeleiden we je hierbij. Tijdens het traineeship heb je een persoonlijke buddy en staan ook je andere collega’s voor je klaar als je een vraag hebt. Je buddy denkt met je mee over de opdrachten en is jouw aanspreekpunt.

De inhoud van het traineeship bestaat uit 3 onderdelen. De eerste 2 weken leer je de processen binnen OrangeValley. Je krijgt cursussen op het vlak van soft-skills. In week 3 – 5 krijg je in blokken van 3 à 5 dagen een nieuwe technologie aangeboden. Deels zelfstudie, deels in-house cursus en altijd de kans om vragen te stellen.  In willekeurige volgorde: Magento, Drupal, Symfony, VueJS en HTML/CSS. In maand 2 tot 4 en maand 5 tot 7 kies je de technologie waar jou passie ligt en hierin ga je jezelf specialiseren. Met extra online trainingen kan je al vrij snel meelopen met bestaande projecten!

Bevalt het goed? Dan kan je dit blijven doen, of je gaat nog 3 maanden een andere richting op.

Ben jij onze nieuwe Development Trainee?

Geef je carrière een boost en laat je gegevens achter.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!