Summervibes-38

Start je carrière als Young Professional bij OrangeValley

Ben jij net afgestudeerd óf heb jij de eerste stappen in digital marketing al opgedaan? Ben je nog niet klaar met leren en wil je werken voor grote opdrachtgevers? OrangeValley biedt Young Professionals maximale ondersteuning om door te groeien in het vakgebied. We maken graag kennis om te ontdekken waar je talenten liggen en welke carrière het beste bij je past.

Werken bij OrangeValley als Young Professional

  • Focus op jouw groei en opleiding
  • Een gaaf team met topspecialisten
  • Veel ruimte voor innovatie
  • Werken voor grote merken
  • Flexibele werktijd en -plek

Werken als Young Professional bij OrangeValley

Wij bieden je een informele, innovatieve en dynamische werkomgeving. Bij ons kun je je werkdag flexibel indelen, vandaag werk je thuis, morgen op kantoor en de dag erna weer bij een klant.

Bij OrangeValley start je altijd direct met het werken voor echte grote opdrachtgevers, alleen dan leer je het vakgebied echt. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen in een team van ervaren collega’s. Je krijgt inhoudelijke begeleiding op je vakmatige skills door onze experts en je team lead staat voor je klaar om je loopbaan te begeleid. Een externe coach zorgt dat je in je professionele skills groeit.

 

Bekijk vacatures voor Young Professional

Just Justa fotografie

Zo ondersteunen we jouw groei

Bij OrangeValley staat groei hoog in het vaandel, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarom bieden we Young Professionals maximale ondersteuning bij het halen van hun doelen. Met behulp van een uitdagende mix van klanten van verschillende groottes uit verschillende branches, gecombineerd met een systeem waar je altijd om hulp kan vragen bij onze experts, zorgen wij ervoor dat jij snel en effectief door kan groeien in jouw vakgebied.

Nog voordat je start bij OrangeValley krijg je een persoonlijk MBTI assessment. We doen zo’n assessment om een goed beeld te krijgen van wie je bent, waar je talent ligt en waar je je wil en kan ontwikkelen. Met dit inzicht kunnen we samen met jou aan de slag om een persoonlijk ontwikkelplan te maken en de juiste opleiding en ondersteuning te geven om je carrière een boost te geven. Een persoonlijk ontwikkelplan is er voor iedereen. We bieden voldoende uitdaging d.m.v. externe opleidingen, master programma’s, innovatieprojecten of doorgroei naar management functies. 

Leren van experts
 
Doorgroeimogelijkheden
 
Toonaangevende opdrachtgevers
Persoonlijke begeleiding
 
Gezellige werksfeer
 
Work/Life balance
 

Waarom is werken bij OrangeValley iets voor jou?

Wij zijn een data gedreven club met de focus op innovatie en groei in ons vakgebied. Wat we anders doen is; dat we de laatste ontwikkelingen in ons vak zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent dus ook constante ontwikkeling in kennis en groei van ons team. We werken doorlopend aan de cultuur in de organisatie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

Deze vacatures staan op jouw te wachten

Just Justa fotografie

Data Consultant

OrangeValley is per direct op zoek naar junior, medior en senior data consultants die samen het verschil willen maken door vanuit de data de groei...
Arnhem, Breukelen32 – 40 uur, 3/4 dagenJunior, Medior, SeniorData & Insights, Web Analytics
IMG_3226 (1)

Data Engineer Consultant

OrangeValley is per direct op zoek naar medior of senior data engineer die samen het verschil wil maken door vanuit zijn of haar werk bij...
Arnhem, Breukelen32 – 40 uur, 3/4 dagenJunior, Medior, SeniorData & Insights, Web Analytics
open_sollicitatie_bwd

Development Traineeship

Wil jij de eerste stap zetten als developer? Ben jij net als wij helemaal gek van alles wat met development te maken heeft en wil...
Breukelen32 – 40 uurJuniorDevelopment

Deze Young Professionals werken nu bij OrangeValley

Voor deze bedrijven ga je aan de slag!

Sfeerproeven?

Bekijk ons Instagram account voor een kijkje achter de schermen!

Just Justa fotografie
Just Justa fotografie
Summervibes-20
Summervibes-26
DSC_1651-2 (1)
Summervibes-38
WhatsApp Image 2022-03-21 at 10.02.39 AM (1)
_MG_4530
Gitte

Start als Young Professional

Vertel ons wie je bent, welke ervaring je hebt en vooral wat je dromen en ambities zijn. Wij halen het talent in je naar boven en zorgen dat je een digital marketing baan vindt die het beste bij je past. Laten we starten met elkaar te leren kennen, dit doen we het liefst persoonlijk bij ons op kantoor. Voor ambitieuze mensen is altijd plek!

0650733646
recruitment@orangevalley.nl

De Corridor 27