“Elke maand inzicht in de belangrijkste prestaties van uw contentmarketing activiteiten”

Levert uw content de resultaten op die u beoogt? En zorgt uw content ervoor dat uw doelgroep binnen elke fase van de customer journey optimaal bediend wordt?

Wat is het contentmarketing status report van OrangeValley?

Wanneer u ondersteuning krijgt van OrangeValley voor contentmarketing, rapporteren wij maandelijks aan u wat de belangrijkste prestaties van uw contentmarketing activiteiten geweest zijn. Op basis van de door ons geleverde ondersteuning en het ingevulde contentmarketing framework, krijgt u een overzichtelijke rapportage over uw contentmarketing prestaties. Onze contentmarketing consultant geeft eveneens duiding over deze prestaties.

Samen met u en uw team bepalen wij in een opgevolgde sprint waar de focus ligt en of er bijsturing van de contentmarketing roadmap nodig is. De prioriteit ligt hierbij altijd op de activiteiten die het meeste bijdragen aan uw contentmarketing doelstellingen. Eventueel maken wij specifieke contentmarkerketing metrics voor u meetbaar, waardoor u de kwaliteit en prestaties van uw content monitort op de juiste metrics beoordeelt.

Contentmarketing Dashboards

Wilt u op elk moment van de dag inzicht hebben in de prestaties van uw contentmarketing activiteiten? Dan ontwikkelen wij wanneer gewenst een contentmarketing dashboard voor u.

Zo heeft u altijd toegang tot de laatste inzichten en prestaties, waardoor u uw contentmarketing activiteiten real-time kunt bijsturen. Afhankelijk van de belangrijkste contentmarketing KPI’s voor uw organisatie, ontwikkelen wij het dashboard op maat.

Werkt u al met Klipfolio of Google Data Studio? Dan implementeert een contentmarketing specialist van OrangeValley het contentmarketing dashboard voor u. Wij zijn namelijk partner van Klipfolio en Google, waardoor u verzekerd bent van correct inzicht in statistieken en een goede KPI dashboard implementatie.

De Contentmarketing diensten van OrangeValley:
Artikelen over Contentmarketing en zoekmachine optimalisatie: