Website foto 11 – 2019

Content Marketing Advies, Begeleiding en Ondersteuning

“Structurele hulp voor contentmarketing door het plannen, creëren en verspreiden van jouw content”

Om een relevante dialoog op te bouwen met jouw doelgroep is het belangrijk dat de doelgroep wordt aangesproken met de juiste content. Aan de hand van een brainstormsessie brengen wij in kaart naar welke onderwerpen en informatie jouw doelgroep op zoek is. Met deze inzichten geven wij advies over welke content er ontwikkeld dient te worden en in welke vorm deze content het beste kan worden aangeboden. Denk hierbij aan blogs of onderzoeken, maar ook aan grote campagnes of lanceringen. Content creatie sluit hierdoor aan op de zoekvraag en informatiebehoefte van jouw doelgroep.

Contentmarketing advies, begeleiding en ondersteuning

Doelgroepen en doelen staan altijd centraal bij het ontwikkelen van content. Onze contentmarketing specialisten helpen je organisatie om deze doelgroepgerichte benadering blijvend te controleren. Wij adviseren en ondersteunen tevens bij het ontwikkelen van aantrekkelijke content en een bijbehorende strategie. Goede content creatie en content verspreiding helpt je bezoekers en jouw doelgroep bij het makkelijker vinden en afnemen van je diensten en/of producten.

Customer Journey gerichte aanpak

Voor de aanloop naar, tijdens en na het aankopen van een product of het afnemen van een dienst, worden passende content items ontwikkeld. Content die bijdraagt aan een groter relevant bereik, hogere conversie of meer online gebruiksgemak voor je bestaande klanten en je website bezoekers.

Alle contentmarketing activiteiten worden beoordeeld tijdens de evaluatie en een ondersteunende redactievergadering. Succesvolle content publicaties worden geoptimaliseerd en gecontinueerd. Minder goed presterende contentmarketing activiteiten worden beoordeeld en doelen worden eventueel bijgesteld. De evaluatie levert een statusrapport op. Dit rapport wordt met je doorgesproken om interne bevindingen te delen, learnings te benoemen en KPI’s aan te passen voor het opnieuw doorlopen van onze gefaseerde aanpak.

De contentmarketing diensten van OrangeValley:
Artikelen over contentmarketing en zoekmachine optimalisatie: