“Content creëren die bijdraagt aan groter relevant bereik, hogere conversie en meer online gebruiksgemak”


Wij adviseren en begeleiden u structureel bij het creëren van de juiste content. Hierbij zetten wij uw klant centraal en ontwikkelen wij content om een relevante dialoog met uw doelgroep tot stand te brengen binnen de gehele customer journey.

Wat levert content creatie op?

Door content te creëren zorgen wij voor aansluiting van uw content op de zoekintenties van uw doelgroep. Wij ontwikkelen een contentkalender, creëren de content en zorgen voor de content verspreiding.

Vastgestelde KPI’s worden ondergebracht in het fasemodel, bestaande uit de Touch, Tell en Sell fase, zodat u weet met welk doel bepaalde content ontwikkeld wordt en met welk doel deze content via diverse kanalen gedeeld wordt. Het bereiken van uw doelgroep (‘Touch’), het bieden van meer informatie en het nadrukkelijk aanbieden van uw product of dienst (‘Tell’) en het overgaan tot verkoop (‘Sell’) zijn dan ook belangrijke onderdelen van uw contentmarketing strategie en content creatie. Met ons advies, begeleidingen ondersteuning bij contentmarketing wordt het resultaat van uw contentmarketing activiteiten meetbaar met behulp van KPI’s en is inzichtelijk hoe uw content presteert en hoe deze content bijdraagt aan betere online marketing resultaten.

De Contentmarketing diensten van OrangeValley:
Artikelen over Contentmarketing en zoekmachine optimalisatie: