“Spot kansen voor de creatie van nieuwe en optimalisatie van bestaande content om uw online marketing doelstellingen te bereiken”

Wat is de Contentmarketing Scan?

Met de Contentmarketing Scan brengen we de belangrijkste knelpunten van uw website in kaart. Uw huidige content, het linkprofiel en website activiteiten worden geanalyseerd en beoordeeld. Tijdens de analyse onderzoeken wij wat het huidige maturity niveau van uw website is. in korte tijd heeft u inzicht in hoeverre uw website(s) en uw organisatie klaar zijn voor het uitvoeren van contentmarketing activiteiten. Uw digitale marketing organisatie wordt onder de loep genomen met een focus op de huidige content en SEO-technische aspecten van uw website. Tijdens de analyse kijken wij onder andere naar zoekmachine vriendelijkheid van bestaande content, welke activiteiten al uitgevoerd zijn en of de indeling van uw website voldoet aan de criteria die zoekmachines stellen om de website makkelijk doorzoekbaar te maken.

Wat levert de Contentmarketing Scan op?

Op basis van deze scan brengen wij middels de contentmarketing analyse in kaart waar kansen voor optimalisatie liggen en hoe nieuwe content aan uw online marketing doelstellingen kan bijdragen.

Dit levert een actiepunten lijst op met een opsomming van concrete activiteiten en adviezen om succesvol aan de slag te gaan met contentmarketing. De actiepunten worden op basis van intensiviteit en beoogde resultaten (effort/gain) geprioriteerd en direct opgepakt. Dit zodat er in het vervolgtraject maximaal resultaat behaald wordt. Een conclusie van de analyse kan bijvoorbeeld zijn dat eerst de basis van uw SEO op orde dient te zijn.

 

Meer informatie over Contentmarketing Diensten van OrangeValley:
Artikelen over Contentmarketing en zoekmachine optimalisatie: