Website foto 11 – 2019

Content verspreiding (linkbuilding)

“Bereik relevante doelgroepen door de verspreiding van content via kanalen die gelezen worden door jouw doelgroep”

Om een groter en relevant publiek te bereiken, is het belangrijk dat je merk aantrekkelijke content verspreid via media die gelezen worden door jouw doelgroep.

Linkbuilding middels content verspreiding

Onze contentmarketing analyse en brainstormsessie zijn leidend voor de manier waarop je content verspreid wordt. Met een duidelijk beeld van jouw doelgroep dankzij de gezamenlijke brainstorm en tools als de Keyword Planner, zoektrends en inzichten over de customer journey fase, bekijken onze specialisten welke content op welke kanalen en via welke relevante websites verspreid wordt.

Online positioneren van je merk

Wij verzorgen de distributie van unieke content, waardoor externe links (en bezoekers) naar je domein gerealiseerd worden. Hierbij kijken we naar de belangrijkste producten of diensten van een organisatie en maken we een perfecte match tussen organisatie, doelgroep én externe platformen. Met content verspreiding/linkbuilding verzorgen we additionele zichtbaarheid, online autoriteit en informatieve en/of vermakelijke content binnen de doelgroep. Een perfecte manier om je merk online te positioneren!

 

De Contentmarketing diensten van OrangeValley:
Artikelen over contentmarketing en zoekmachine optimalisatie: