RVN01890 (1)

MetaDimensions

Met MetaDimensions zorg je voor kennisborging in je organisatie. Het geeft je de mogelijkheid om je CXO proces efficiënter te maken, te beheren en controleren en helpt je om op een speelse manier te werken aan een  echte testcultuur.

Waarom MetaDimensions?

 • Meld je aan voor gratis testaccount.
 • Beheer en controleer eenvoudig je CXO proces, van idee tot resultaat
 • Cloud-based omgeving voor kennisdeling en borging
 • Ontdek en leer uit je vorige experimenten vanuit de knowledge base
 • Vertaal inzichten naar optimalisatie kansen
 • Gamification element voor testcultuur

Dé conversie tool voor een gestroomlijnd CRO proces

MetaDimensions is een cloud-based omgeving voor kennisborging, dat opdrachtgevers ondersteunt bij het beheren en controleren van hun CRO proces. In MetaDimensions kun je alle onderdelen van het CRO proces documenteren en opslaan om kennis binnen de organisatie te waarborgen. Hierdoor kunnen CRO specialisten zich focussen op het realiseren van groei voor je bedrijf.   

MetaDimensions ondersteunt het volledige testproces van idee tot inzicht en zorgt dat iedereen uit de organisatie test ideeën kan initiëren. In MetaDimensions is het ook mogelijk om testen eenvoudig te prioriteren, te activeren in bekende testtools en te evalueren. Hierna krijgen alle inzichten een centrale plek in de ‘knowledge base’. In deze knowledge base worden naast individuele testprestaties ook overstijgende inzichten opgeslagen. Hierdoor worden, op basis van historische testdata, de resultaten van toekomstige testen voorspelt. Dit helpt je om een data-driven testcultuur creëren met maximale focus op het verbeteren van digitaal resultaat.

 

MetaDimensions graph
Data Warehouse

Beheer alle inzichten uit je CRO proces en bouw je eigen kenniscentrum

Bij elk experiment leer je meer over je klanten en hun gedrag. Het is echter een uitdaging om alle uitgevoerde tests en de bijbehorende learnings te documenteren. De echte waarde van een testprogramma loont immers vooral als inzichten worden opgeslagen, gemakkelijk te vinden en te delen zijn om zo tot nieuwe test ideeën te komen welke de digitale resultaten verder verbeteren. Dit is precies wat MetaDimensions doet.

MetaDimensions stelt je in staat alle test inzichten uit de organisatie op te slaan om diepgaande klantinzichten op te bouwen en deze gemakkelijk toegankelijk te maken. Het gedrag van je klanten zal veranderen, dat is een feit, maar het hebben van een geconsolideerde CRO-kennisbank met alle inzichten over hun gedrag zal je ondersteunen om klaar te zijn voor nu en de toekomst.

Voor iedereen die impact wil maximaliseren

MetaDimensions is voor iedereen die grip wil krijgen op zijn of haar CRO proces. Of je nu net begint met een CRO strategie of al een volledige testcultuur hebt geïmplementeerd, MetaDimensions helpt om jouw CRO proces naar een hoger niveau te tillen.

Voor opdrachtgevers met verschillende doelen, hebben we verschillende versies van MetaDimensions. Je kunt MetaDimensions dus exact aanpassen op wat jij nodig hebt voor groei in je CRO proces. Bekijk via de link hieronder wat de mogelijkheden zijn voor jou of neem contact met ons op en dan leggen we het graag voor je uit.

Bekijk de mogelijkheden

Statistics
Goal

Ontwikkel een optimalisatie cultuur in het DNA van je organisatie

 • Beheer en rapporteer je CRO-workflow van idee tot experiment vanuit één centrale plek
 • Werk naadloos samen met alle stakeholders en teamleden en deel updates over test ideeën en experimenten
 • Ontdek, filter en leer uit jouw experiment knowledge base
 • Bevat het ConversionXL prioritering framework voor het aanmaken van een test roadmap
 • Integreert eenvoudig met de meest gebruikte testing tools zoals SiteSpect, Optimizely, Visual Website Optimizer Conversion 360 en meer
 • Challenge gebruikers, groepen en afdelingen om elkaar te verslaan met de unieke gamification feature voor het vergroten van de testcultuur en engagement in de organisatie.

Vragen? Neem contact op