“Vergroot de interne betrokkenheid van uw organisatie bij Conversie Optimalisatie en verhoog het kennisniveau dankzij een online knowledge base waarin alle learnings uit testen zijn geborgd.”

Wat is Improvenator?

Improvenator is een online tool die uw organisatie in staat stelt om optimalisatie tests, resultaten en learnings te borgen. Ook wordt opgebouwde kennis online gedeeld. Daarnaast kan de betrokkenheid van de interne organisatie en stakeholders bij conversie optimalisatie worden vergroot met gamification in Improvenator. De interne organisatie kan namelijk meedoen aan de Improvenator competitie waarin collega’s kunnen stemmen op de variant waarvan zij verwachten dat deze wint in een experiment. In samenwerking met klant Zelf (verzekeraar) is de Improvenator opgezet en doorontwikkeld.

Welke rol heeft Improvenator bij Conversie Optimalisatie?

In een structureel Conversie Optimalisatie proces is het belangrijk om learnings te borgen. Elke test is immers waardevol voor u. Dit is ook het geval wanneer een experiment een negatieve uitkomst heeft. Hiermee leert u namelijk de bezoeker steeds beter kennen. Het delen en borgen van learnings doet u met Improvenator.

 Het delen en borgen van learnings doet u met Improvenator.

Het delen en borgen van learnings doet u met Improvenator. Daarnaast kunt u met gamification de betrokkenheid  van de interne organisatie bij Conversie Optimalisatie verder vergroten.

Gamification met Improvenator

De interne organisatie kan meedoen aan de Improvenator competitie. Op deze manier worden de betrokkenheid bij en draagvlak voor online optimalisatie vergroot. Gamification werkt als volgt:

  • Er wordt gestemd op de verwachte winnende variant van een test;
  • Na afloop worden per game punten toegewezen aan de winnaar(s);
  • Inzichten worden per test gedeeld en gedocumenteerd;
  • Er is een competitie highscore;
Gamification via Improvenator

Gameplayers kunnen stemmen op de variant waarvan zij verwachten dat deze heeft gewonnen in een experiment.

Knowledge base

De knowledge base in Improvenator biedt de mogelijkheid om learnings, testresultaten en tests op te zoeken. Er kan gezocht worden via een zoekbalk en op basis van tags. Deze tags zijn bijvoorbeeld geteste overtuigingsprincipes, segmenten of attributen. Op deze manier verhoogt u het kennisniveau van de organisatie.

Via Improvenator kunnen testresulaten en learnings eenvoudig worden gevonden via de knowledge base.

Testresultaten en learnings kunnen eenvoudig gevonden worden via de knowledge base.

Meer succesvolle bezoekers door Conversie Optimalisatie.
Maak kennis met onze opleidingen van basistraining tot coachen.