“Optimaliseer de gebruikerservaring binnen elke fase van de customer journey door te testen met totaaloplossing Optimize 360.”

Als één van de eerste online marketing bureau’s in Nederland zijn wij officieel gecertificeerd voor Google Optimize 360. Dankzij Optimize 360 zijn geen handmatige koppelingen meer nodig met externe A/B testing tools en Google Analytics 360. Hierdoor wordt het uitvoeren van meerdere A/B tests een stuk eenvoudiger. Inzichten die voortkomen uit uw A/B testing worden gerapporteerd aan dezelfde data als in Google Analytics 360.

Wat is Google Optimize 360?

Google Optimize 360 is een geavanceerde A/B testing tool om A/B- èn multivariate-testen uit te voeren. Hierdoor voert u snel tests uit, optimaliseert u uw touch points en optimaliseert u uw conversie. Met Optimize 360 heeft u een hulpmiddel in handen om uw gebruikers verschillende varianten van online uitingen te tonen en om nieuwe ervaringen voor de gebruiker te testen ten opzichte van uw huidige online uitingen.

Google Optimize 360 biedt u op deze manier een totaaloplossing aan voor het testen en personaliseren van content binnen elke fase van de customer journey.

A/B-testen en Optimize 360 implementatie door OrangeValley

Als officiële reseller van 360 Optimize verzorgen wij eenmalig de implementatie voor u. Na de implementatie heeft u de mogelijkheid om direct te testen met welke variant uw doelstellingen behaald worden. Voer A/B- of multivariate tests uit, bijvoorbeeld met verschillende varianten van uw website en implementeer op basis van nieuwe inzichten uw pagina’s voor de beste gebruikerservaring binnen elke fase van de customer journey.

Optimize 360 onderscheidt zich ten opzichte van andere tools onder andere door de Visual Editor functionaliteit. Met deze functie heeft u een eenvoudige interface ter beschikking waarmee u zonder programmeerkennis eenvoudig aanpassingen doorvoert. De directe integratie van Optimize 360 met 360 Analytics, maakt het mogelijk om al uw data, inclusief inzicht in doelgroep segmenten, direct te benutten voor test-doeleinden. Zo optimaliseert u op basis van nieuwe inzichten de juiste producten aan specifieke doelgroepsegmenten. Naast 360 Optimize zijn wij als Premier Google Partner ook reseller van 360 Analytics en DoubleClick.

Nadat wij 360 Optimize voor u implementeren, kunt u altijd vragen stellen aan onze gecertificeerde consultants. Zij houden u op de hoogte van kansen en mogelijkheden die ontstaan door nieuwe functionaliteiten en bèta’s en beoordelen eveneens samen met u of deze functionaliteiten interessant voor u zijn.

Conversie Optimalisatie diensten van OrangeValley:
Artikelen over Conversie Optimalisatie van OrangeValley specialisten: