Met de steeds groter wordende hoeveelheden data is het steeds belangrijker om de goede visualisaties te kiezen om ook grip te houden op je data. Google Data Studio is de tool binnen het Google Marketing Platform die hiervoor laagdrempelig in gebruik kan worden genomen.

Wat is Google Data Studio?

Google Data Studio is de visualisatie tool binnen het Google Marketing Platform. Met deze tool wordt het voor iedereen toegankelijk om voor een heel scala aan databronnen rapportages op te zetten. Met behulp van de template gallery is het ook mogelijk om rapportages te gebruiken die al door anderen zijn ontwikkeld. 

Google Data Studio en OrangeValley

Als Sales Partner van het Google Marketing Platform is OrangeValley officieel gecertificeerd om te ondersteunen bij het gebruik van Google Data Studio. Daarnaast ontwikkelt OrangeValley ook zelf dashboard templates die meer inzicht geven in de prestaties van jouw online marketing activiteiten. Op aanvraag is het ook altijd mogelijk om volledig custom dashboards te ontwikkelen die in zijn geheel aansluiten bij jouw wensen.

Neem een kijkje in de dashboarding suite met behulp van onderstaand formulier.