Website foto 11 – 2019

Vijf aandachtsgebieden voor een topbaan

OrangeValley wave

Plezier in het werk is belangrijk!

Om jou met plezier aan te werk te laten gaan hebben we onderzocht wat we je kunnen bieden zodat je het naar je zin gaat hebben bij ons. Daar zijn deze vijf aandachtsgebieden uitgekomen. We vertrouwen er op dat wanneer je dit hier vindt, jouw carrière als op rolletjes loopt. Dus daarom hieronder opgesomd:

Groei

Werken bij OrangeValley betekent groeien, zowel in je specialisme, je consultancy skills, maar zeker ook als mens. We ondersteunen je graag op jouw pad naar het volgende niveau, met trainingen, workshops en interne opleidingen. Ben je junior, dan werk je met een buddy die jou support in je ontwikkeling en heb je altijd iemand die achter je staat. Als medior of senior bén jij die ondersteunende buddy en groei je in je verantwoordelijkheden.

Ruimte

We bieden je veel vrijheid, tot op zekere hoogte natuurlijk.. Wat we bedoelen is dat je groeipad wijd open ligt. We bieden je de ruimte om zelf te kiezen waar jouw groei ligt. Wil je een superspecialist worden en alles weten van SEO of CRO? of wellicht een Digital Director, waarbij je als Strategisch adviseur de klant adviseert. De route is aan jou. We supporten je vanzelfsprekend om de juiste keuzes te maken en deze succesvol in te vullen.

Interne Guru