“Eén platform voor media-inkoop en het creëren, beheren en vergaand optimaliseren van jouw digital marketing campagnes.”

Via AdForm worden branding en performance (retargeting) display campagnes eenvoudig beheerd en via advanced targeting strategieën uitgeserveerd aan jouw doelgroep. Het is eveneens mogelijk rich media formaten in te zetten en om programmatic Digital Out Of Home campagnes in te kopen.

Wat is AdForm?

AdForm is een geïntegreerd ad-technology en media-inkoop platform. Het platform heeft toegang tot alle grote Nederlandse ad-exchanges en netwerken zoals Improve Digital, AppNexus, Google Display Network, YouTube, OpenX, RTLXL, en meer.

Display advertising en Programmatic marketing met Adform

Dankzij het gebruik van AdForm in combinatie met de stack van Doubleclick, voorziet OrangeValley je van de beste en meest geavanceerde technologieën voor online display advertising en programmatic marketing. AdForm stelt ons in staat om in één omgeving jouw digitale marketing campagnes te creëren, beheren en vergaand te optimaliseren. Zowel mediaplanning, trafficking, geavanceerde targeting, weergave, optimalisatie en rapportage worden binnen AdForm centraal beheerd.

Adform aanpak OrangeValley

Om te werken met AdForm verzorgt OrangeValley de eenmalige implementatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het strategisch inrichten van de juiste tagging en tracking. Wanneer van toepassing worden eveneens koppelingen met (externe) toolings en/of DMP’s voor je gemaakt. Door de implementatie van AdForm heb je direct toegang tot diverse grote ad-exchanges en netwerken in Nederland.

Na de implementatie van AdForm starten wij met het inrichten van jouw campagnes. OrangeValley maakt alle set-up activiteiten inzichtelijk en voert deze uit. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het ontwikkelen van creatief banner materiaal, het trafficken van in te zetten media en het inrichten van jouw campagnes.

Wij werken maandelijks aan het beheer en de optimalisatie van jouw media campagnes in AdForm. Hierbij sturen wij sterk aan op rendement en vooraf gedefinieerde KPI’s per fase van de customer journey.

Meer weten over programmatic buying, display advertising en hoe wij te werk gaan? Neem contactmet ons op.

Meer Display Advertising en digital marketing diensten van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: