“Haal het maximale uit data voor meer bereik en conversie met retargeting en full-funnel marketing”

Bestaande bezoekers van je website opnieuw bereiken is mogelijk met display advertenties en door middel van retargeting. Met AdRoll, de marktleider op het gebied van retargeting, helpen wij je om bestaande bezoekers nogmaals te bereiken met retargeting campagnes en nieuwe relevante doelgroepen te bereiken met prospocting campagnes gebaseerd op conversiepatronen.

Wat is AdRoll?

AdRoll is een bedrijf dat technologieën aanbiedt voor retargeting advertentie mogelijkheden op websites, smartphones en social media. Een pixel die via Google Tag Manager op je website wordt geplaatst maakt het mogelijk om retargeting campagnes in te richten die zeer relevant zijn voor bestaande en nieuwe aan te trekken bezoekers. Een unieke eigenschap van AdRoll is onder andere dat campagnes automatisch geoptimaliseerd worden op basis van conversiedata.

Onze aanpak voor retargeting met AdRoll

Met ons maandelijks advertentiecampagne beheer werken wij gestructureerd aan het optimaliseren van jouw campagnes. Op basis van vooraf gedefinieerde KPI’s worden campagnes tussentijds geoptimaliseerd en bijgestuurd. Wij plaatsen de AdRoll pixel voor je en stellen met behulp van deze pixel geavanceerde doelgroepsegmenten voor je op. Zo helpen wij je onder andere om bezoekers die niet direct converteren om te zetten in klanten.

Doelgroepen worden dankzij deze technologie bereikt binnen specifieke fases van de customer journey via diverse kanalen waaronder die van Google, Facebook, Twitter en Yahoo. Dit wordt ook wel full-funnel marketing genoemd. Er wordt vanuit AdRoll eveneens een online dashboard aangeleverd die real-time performance data toont op site-niveau. Dankzij AdRoll en retargeting campagnes wordt naast hoge Click Through Ratio’s ook conversie gerealiseerd. Door de herhaaldelijke zichtbaarheid van je merk komt dit eveneens je branding ten goede.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: