“HML5,GIF en JPG banners met een relevante boodschap, rekening houdend met de customer journey van jouw bezoekers en klanten”

Display Banner Creatie OrangeValley

Op basis van de campagne strategie en het mediaplan brengen wij voor je in kaart welke banners er ontwikkeld worden. Wij passen de communicatieboodschap voor elke banner aan gebaseerd op de online omgeving waar de banner wordt vertoond, de doelgroep die de banner te zien krijgt en op basis van de fase van de customer journey waarbinnen jouw doelgroep de banner ziet.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat je een relevante boodschap toont aan de doelgroep op effectieve momenten. Wij ontwikkelen banners in HTML5-, GIF- en JPG-formaat. Hierbij houden wij er rekening mee dat de banners afgestemd en passend zijn voor elk type device. Bij de ontwikkeling van banners passen wij eveneens persuasion technieken toe om de effectiviteit van banners te vergroten. Naast de standaard IAB-formaten ontwikkelen wij ook banners specifiek voor mobiele devices, zoals smartphones, tablets en creëren wij rich media banners.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: