“”Beheer, optimaliseer en creëer digitale campagnes vanuit één omgeving voor een optimaal en laagdrempelig Display Advertising proces””

Met DoubleClick Campaign Manager (DCM) worden alle digitale marketingcampagnes op één plek beheerd. Aspecten als mediaplanning, trafficking, targeting, weergave, optimalisatie, conversie attributie en rapportage worden centraal beheerd. Wij verzorgen de volledige implementatie van DoubleClick voor u.

Implementatie van de DoubleClick Campaign Manager?

DoubleClick Digital Marketing (DDM) is een geïntegreerd advertentie technologie platform. Met behulp van DDM maken wij het voor u mogelijk om binnen één omgeving uw digitale marketing campagnes te creëren, beheren en vergaand te optimaliseren. Hiervoor is vanuit één centrale omgeving een complete stack aan tools beschikbaar.

Een belangrijk voordeel van DDM is dat alle online marketingdata op één locatie beschikbaar wordt. Aangevuld met de DoubleClick BidManager (DBM) biedt onze implementatie u toegang tot dit media inkoop platform van DoubleClick. Op DBM zijn alle grote Nederlandse ad- exchanges en netwerken zoals Improve Digital, Appnexus, Google Display Network, YouTube, OpenX, RTLXL en anderen aangesloten. U beheert dankzij DBM op een eenvoudige manier uw display campagnes voor brand en performance (retargeting). De advanced targeting strategieën bieden u de mogelijkheid om relevante advertenties uit te serveren aan uw doelgroep. In het geval u Google Analytics 360 gebruikt, is het eveneens mogelijk dit te combineren met DoubleClick. Wij implementeren de stack en Google Tag Manager voor u, verzorgen de strategische inrichting van DBM en DCM en zetten de floodlight structuur op, waardoor u uw volledige Display Advertising activiteiten efficiënt en effectief inricht.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: