Website foto 11 – 2019

“Toon advertenties aan mensen die je website of app eerder hebben bezocht”

Met retargeting geef je advertenties weer aan mensen die je website eerder hebben bezocht of je App hebben gebruikt. Hierdoor bereik je een relevante doelgroep met je boodschap.

Data set
Marketing

Wat is Dynamische retargeting?

Dynamische retargeting gaat een stap verder. De advertenties die getoond worden geven producten en services weer die jouw bezoekers daadwerkelijk hebben bekeken. Jouw boodschap wordt aangepast aan wat relevant is voor jouw doelgroep. Hierdoor wordt bezoekersverkeer gegenereerd en worden bezoekers terug naar je website gehaald zodat ze de actie die ze zijn gestart, kunnen voltooien.

Retargeting door OrangeValley

Wij verzorgen de eenmalige implementatie op basis van je productfeed. Deze wordt gekoppeld aan je dynamische advertenties. Dynamische retargeting wordt mogelijk met Google Marketing Platform, het Google Display Netwerk, YouTube en Facebook. Voordelen van dynamische retargeting zijn dat je gericht adverteert met een boodschap die relevant is voor jouw doelgroep. Tevens zorg je met dynamische retargeting ervoor dat je bezoekers nogmaals je website laat bezoeken. Met retargeting kan je eveneens de frequency cap zelf bepalen.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
 

Artikelen over Display Advertising van OrangeValley:
SEOaanpak

Vragen? Neem contact op