“Toon advertenties aan mensen die uw website of app eerder hebben bezocht”

Met retargeting geeft u advertenties weer aan mensen die uw website eerder hebben bezocht of uw App hebben gebruikt. Hierdoor bereikt u een relevante doelgroep met uw boodschap.

Wat is Dynamische retargeting?

Dynamische retargeting gaat een stap verder. De advertenties die getoond worden geven producten en services weer die uw bezoekers daadwerkelijk hebben bekeken. Uw boodschap wordt aangepast aan wat relevant is voor uw doelgroep. Hierdoor wordt bezoekersverkeer gegenereerd en worden bezoekers terug naar uw website gehaald zodat ze de actie die ze zijn gestart, kunnen voltooien.

Retargeting door OrangeValley

Wij verzorgen de eenmalige implementatie op basis van uw productfeed. Deze wordt gekoppeld aan uw dynamische advertenties. Dynamische retargeting wordt mogelijk met DoubleClick, het Google Display Netwerk, YouTube en Facebook. Voordelen van dynamische retargeting zijn dat u gericht adverteert met een boodschap die relevant is voor uw doelgroep. Tevens zorgt u met dynamische retargeting ervoor dat u bezoekers nogmaals uw website laat bezoeken. Met retargeting kunt u eveneens de frequency cap zelf bepalen.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: