“”Beheer, optimaliseer en creëer digitale campagnes vanuit één omgeving voor een optimaal en laagdrempelig Display Advertising proces””

Het bereik van het Google Display Netwerk is enorm. De sites in het Google Displat Netwerk bereiken meer dan 90% van alle internetgebruikers wereldwijd.

SEOaanpak
Statistics

Wat is het Google Display Netwerk?

Het Google Display Netwerk bestaat uit meer dan twee miljoen websites, video’s en apps waarop je Google Ads advertenties kunnen worden weergegeven.

Met het Google Display Netwerk kun je jouw doelgroep bereiken terwijl ze op hun favoriete websites browsen, een YouTube-video aan een vriend laten zien, hun Gmail-account checken of mobiele apparaten en apps gebruiken.

Door optimaal gebruik te maken van de diverse targetingopties kan je merk en/of product op de juiste plaats en het juiste moment strategisch onder de aandacht worden gebracht bij potentiële klanten.

Door het targeten van vergelijkbare doelgroepen en in-market-doelgroepen kun je nieuwe potentiële klanten vinden door gebruikers te targeten van wie de kans het grootst is dat ze geïnteresseerd zijn in je producten.

Je kunt mensen ook herinneren aan de producten en services waarin ze geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld door gebruikt te maken van remarketinglijsten gericht op gebruikers die je website of app al eerder hebben bezocht.

Google Display Netwerk Campagne door OrangeValley

De display specialisten van OrangeValley beheren maandelijks jouw Google Display campagnes. Wij zorgen ervoor dat we jouw doelgroepen optimaal bereiken met je campagnes en jouw always-on strategie.

Aan de hand van vooraf gedefinieerde KPI’s worden campagnes tussentijds geoptimaliseerd en bijgestuurd, gericht op verschillende fases binnen de customer journey.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
 

Artikelen over Display Advertising van OrangeValley:
Calender

Vragen? Neem contact op