Website foto 11 – 2019

Bezoek het Digital Marketing Trends 2020 event op 17 oktober

Waar liggen in 2020 kansen op het gebied van digital marketing? Op 17 oktober geven wij onze relaties in een paar uur tijd inzicht in een breed scala aan digital marketing trends en ontwikkelingen voor 2020. Lees hier meer over het event en bekijk het voorlopige programma.

Dat de wereld verandert lijkt de enige constante factor te zijn. De meeste organisaties hebben wel de intentie om tijdig in te spelen op deze continue veranderingen in de markt, maar het is een steeds groter wordende uitdaging vanwege de snelheid waarmee trends en innovaties elkaar opvolgen.

Op dit event hoor je hoe je jezelf en jouw team voorbereidt op de digital marketing ontwikkelingen van de toekomst. Meld je aan om één van de 100 plaatsen te bemachtigen.

Aanmelden Digital Marketing Trends 2020 event

Programma

13.00 – Inloop
13.30 – De digital marketing trends en ontwikkelingen voor 2020

Ortwin Verreck: Managing Director OrangeValley

Het gevolg van de continue marktbewegingen is dat de klant een andere benadering verwacht, één die nog meer is afgestemd op het individu. Om hier succesvol op in te spelen zijn Content Marketing, Conversational Marketing en Marketing Automation onmisbaar voor een succesvolle marketing aanpak. Maar hoe ontwikkelen deze specialismen zich in 2020? En welke impact heeft de alsmaar wijzigende wetgeving omtrent privacy op deze onderdelen in je marketing strategie?

Tegelijkertijd bieden de ontwikkelingen op het gebied van Automatisering en A.I. steeds meer mogelijkheden voor het Digital Advertising kanaal. En ook SEO is onderhevig aan een groot aantal technische ontwikkelingen. Hoe combineer je die twee kanalen nu optimaal in 2020 en wat betekent dat voor je mediabudgetten?

De resultaten van alle marketing gerelateerde acties wil je uiteindelijk verzamelen zodat iedereen binnen je organisatie naar dezelfde data kijkt en écht datagedreven beslissingen kan nemen. Maar waar begin je met het interpreteren en visualiseren van al deze data?

Ortwin neemt je mee in de verschillende ontwikkelingen die behandelt worden tijdens dit event en licht het programma toe.

13.45 – Relevant én persoonlijk: dit moet je weten over Content Marketing in 2020

Laurens van Stokkum: Content Marketing specialist

Iedere marketeer wil dat zijn content van meerwaarde is voor de doelgroep. Alleen dan kan de content succesvol zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat de content van jouw merk daadwerkelijk relevant is? En wat is de rol van data hierin? Je leert er meer over aan de hand van de drie belangrijkste Content trends voor 2020.

14.05 – SEO trends & ontwikkelingen voor 2020

Robert de Clercq & Koen Leemans: Senior Search specialisten

Search is breder dan SEO alleen, we kijken naar de wijze hoe je data kunt combineren vanuit paid advertising en organic, om zo tot een volwassen search kanaal te komen. Robert legt uit hoe de synergie tussen beide kanalen een krachtig onderdeel vormt voor jouw online marketing.

Koen deelt in deze sessie verder over relevante technische ontwikkelingen welke een rol spelen bij het toegankelijk maken van SEO-kritieke content. Hij gaat in op de sterke groei in het gebruik van JavaScript binnen websites en welke uitdagingen dit met zich meebrengt voor zowel developers, zoekmachines als devices. Daarnaast behandelt hij nieuwe ontwikkelingen m.b.t. structured data om je content begrijpbaar te maken voor (zoek)machines en relevanter voor gebruikers van zoekmachines.

14.25 – Personalisatie & Automation in 2020

Jandaan Vos: Senior Digital Advertising specialist

De juiste boodschap op het juiste moment bij jouw doelgroep krijgen. Een veelgehoorde boodschap in de Digital Advertising wereld, maar wat komt daar in 2020 bij kijken? En hoe ontwikkelt deze markt zich?

Tijdens deze sessie gaat Jandaan in op de ontwikkelingen rondom automatisering en personalisatie van advertenties en privacy. Hij zet uiteen wat het succes van een campagne bepaalt en waar je als adverteerder invloed op hebt.

14.45 – Pauze
15.00 – Why planning people-first is the future of advertising

Truus Heremans: Partner Benelux Facebook

Met de opkomst van technologieën zoals mobiel zijn de tijd en aandacht van mensen steeds meer gefragmenteerd en dit heeft het voor marketeers uitdagend gemaakt om te bepalen wanneer, waar en hoe mensen het beste bereikt kunnen worden.

Bij Facebook zien we dat people-based marketingstrategieën werkelijk bijdragen aan de bedrijfsresultaten. Het plannen, maken en meten van campagnes vandaag de dag vereist een goed begrip van waar mensen naartoe gaan, niet waar ze waren. En hoewel het misschien een uitdaging is om volledig over te schakelen naar een people-first strategie, zijn er mogelijkheden om ons voor te bereiden op de toekomst.

15.20 – De onmisbare waarde van Integrated Testing

Sander Heilbron: Web Performance specialist

Client-Side AB testen is inmiddels de standaard bij het optimaliseren van een customer experience. CXO specialisten optimaliseren de klantbeleving middels statistisch onderbouwde validatie, terwijl development en andere marketeers aanpassingen doorvoeren op het platform zonder AB test.

Sander staat stil bij de methode om de business impact in kaart te brengen van elke aanpassing. Hij legt uit wat de verschillen zijn tussen client-side en server-side testing en hoe dit impact heeft op ontwikkelingen als Intelligent Tracking Prevention (ITP). Tevens laat hij zien hoe je een volledig validatieproces kunt inrichten in je OTAP straat.

15.40 – Een kijkje in de toekomst van Google Analytics

Twan Lammers: Senior Data Analyse specialist

Op 31 juli lanceerde Google App + Web properties voor Google Analytics. Een nieuwe stap waarin Google een brug weet te slaan tussen App en Web, waar deze data voorheen los van elkaar stond.

In deze sessie deelt Twan waarom deze App + Web properties niet enkel interessant zijn wanneer je als organisatie actief een app ontwikkelt. Ook voor organisaties met enkel een webomgeving gaat dit de nieuwe standaard worden. Twan laat je zien waarom.

16.00 – Data-strategie: van onderbuik naar data warehouse

Teun Keizer: Medior Data Analyse specialist

Organisaties worden steeds beter in het verzamelen van data, maar zijn vaak niet bij machte om concrete inzichten en actiepunten te destilleren uit deze zee van (big) data. De beschikbare data is vaak versplinterd, niet toegankelijk en/of onbetrouwbaar.

Hoe zorg je dat iedereen binnen je organisatie naar dezelfde data kijkt en écht datagedreven beslissingen kan nemen? Door een single source of truth te creëren. In deze sessie laten we stapsgewijs zien hoe je de data binnen je organisatie voor iedereen beschikbaar kunt maken en wat je daarvoor nodig hebt.

16.20 – Bereid je team voor op de trends en ontwikkelingen van 2020

Ortwin Verreck: Managing Director

Het Trend Event sluiten we af met een aantal waardevolle inzichten over hoe je jezelf en je team het beste kunt voorbereiden op de werkzaamheden van de toekomst. Ortwin geeft een korte samenvatting van de uitdagingen die in 2020 op je pad komen en laat zien hoe je je daar intern het beste op kan voorbereiden.

Locatie – OrangeValley

De Corridor 27
3621 ZA Breukelen
Route via Google Maps