CJ Orchestration event 2020

Masterclass: Datagedreven en gepersonaliseerde customer journey

De eerste stap richting een datagedreven en gepersonaliseerde customer journey voor jouw organisatie!

Onderwerpen in de Masterclass

  • Wat is personalisatie?
  • Ontwikkelen gepersonaliseerde customer journey strategie
  • Welke marketing technologie wordt gebruikt?
  • Advies bij implementatie en activatie
  • Best practices bij grote opdrachtgevers

Elk bedrijf zegt bezig te zijn met personalisatie. Maar wat houdt personalisatie in? Aan welke databronnen en tools kan ik denken? En moet ik al aan personalisatie beginnen? Waar marketeers voorheen een algemene boodschap verspreidde via televisie, radio, printmedia en internet, is met de komst van big data veel meer mogelijk. In plaats van het tonen van één algemene boodschap aan de gehele doelgroep, zien we dat deze boodschap steeds vaker wordt gespecificeerd op bepaalde mensen uit de doelgroep. Het creëren van een relevante boodschap. En dat het liefst, uniek, voor iedereen uit de gehele doelgroep.

Met andere woorden: We willen de gehele doelgroep benaderen, maar geven iedereen een unieke persoonlijke boodschap. Die ook nog eens verschilt per touchpoint in de customer journey. Hoe zet je de eerste stappen richting een datagedreven gepersonaliseerde customer journey en welke marketing technologie heb je hier voor nodig?

Wat is de focus van deze masterclass?

In de masterclass verteld Carlos wat personalisatie precies inhoudt en wat ervoor nodig is om dit tot een succes te maken. Samen met Carlos kijken we of jouw organisatie al klaar is voor personalisatie en  hoe je de eerste stap kan zetten. We geven tips and tricks geven op basis van best practices uit de markt en bij onze opdrachtgevers over een succesvolle datagedreven gepersonaliseerde customer journey.

Wanneer is dit event?

  • Datum: 13 oktober 2022
  • Tijd: 11:00 – 12.00 uur
  • Taal: Nederlands
  • Vakgebied: Personalisatie
  • Locatie: Online via het platform Teams

Direct aanmelden

Programma

11:00 – 11:15 – Introductie personalisatie

11:15 – 11:20 – Deepdive: welke ervaringen hebben jullie en waar lopen jullie tegenaan?

11:20– 11:35 – Klantcase

11:35 – 12:00 – Vragen en Discussie

Ontmoet de expert

Carlos Hovel, CXO consultant, OrangeValley

Deze masterclass wordt gehost door Carlos Hovel, CXO consultant bij OrangeValley. Carlos is een gepassioneerde consultant met een focus op customer experience waarbij het verbeteren van de customer journey centraal staat. Op dit moment is hij werkzaam voor grote merken als Centraal Beheer, The Sting en van der Valk.

Meld je hier aan voor de masterclass!