CJ Orchestration event 2020

Live event: SEO A/B Testen

Op donderdag  24 maart, om 16.00 uur,  vertelt Marco Warmerdam van Blokker over wat SEO A/B testing heeft opgeleverd én ook welke voordelen dit heeft voor de organisatie. Ook neemt onze product owner Koen Leemans je mee in deze innovatieve SEO aanpak en mogelijkheden voor de toekomst.

In de loop der jaren is online steeds belangrijker geworden voor Blokker, een bekend gezicht in de winkelstraten met meer dan 400 fysieke winkels. Om aan de online behoefte te voldoen en om bij te blijven bij het snel veranderende online landschap, begon het 125 jaar oude bedrijf te opereren als een start-up met snelle en flexibele projecten zoals SEO A/B-testen.

Organisch zoeken is voor Blokker de belangrijkste bron van verkeer. Zoals voor de meeste organisaties is het aantonen van SEO ROI en kosteffectief gebruik van ontwikkeltijd essentieel om prioriteit te geven aan SEO-wijzigingen. Dit is de kern van waarom een datagestuurde SEO-oplossingen zoals SEO A/B-testen een belangrijke sleutel zijn tot succes. Door te testen kan Blokker erop vertrouwen dat alle doorgevoerde veranderingen ook positieve resultaten opleveren. Tijdens dit gesprek deelt Blokker hun testmethodiek en learnings.

SEO A/B testing is een van de innovatieve werkwijzen die binnen OrangeValley wordt toegepast voor het creëren van een datagedreven SEO-strategie. Als ervaren SEO specialist, Search manager of Marketing verantwoordelijke binnen jouw organisatie kom je gegarandeerd search vraagstukken tegen waar je geen antwoord op hebt. Meestal hebben deze vraagstukken te maken met het doorvoeren van wijzigingen op de website of het opzetten van SEO campagnes. De vraag is dan altijd: Wat voor impact heeft dit op ons organische kanaal? SEO A/B testing is een ideale methode voor het maken van de juiste beslissingen voor je SEO-strategie.

Aanmelden voor het event

Event post 24-3

Wanneer is dit event?

  • Datum: 24 maart 2022
  • Tijd: 16.00 – 17.00 uur
  • Taal: Nederlands
  • Vakgebied: SEO
  • Locatie: De Corridor 27, Breukelen

Programma

16:00 – 16:10 – Introductie
16:10 – 16:30 – inhoudelijke verdieping
16:40 – 17:00 – Klantcase Blokker
17:00 – aansluitend borrel

Ontmoet de experts

Marco Warmerdam – Performance specialist

Koen – SEO consultant

Meld je hier aan voor het event!