Website foto 11 – 2019

Werving & Selectie

Werving & Selectie Online Marketing Professionals

Hoe vind je de juiste online marketing professional voor een (vaste) functie in jouw organisatie? Het werkveld van digital marketing verandert namelijk continu. Om bij te blijven is er behoefte aan professionals die over de kennis van nu beschikken. Het vinden van de juiste persoon vraagt echter veel tijd, kostbare tijd die in veel organisaties niet voorhanden is. De dagelijkse business gaat immers door. OrangeValley professionals neemt deze taak om de juiste match te maken graag uit handen.

Waarom werving en selectie via OrangeValley Professionals?

We zijn ervaren in werving & selectie van online marketing professionals en helpen organisaties graag aan de perfecte kandidaat. Als onderdeel van OrangeValley, het onafhankelijk en data-driven digital marketing bureau, hebben wij een stevige digital achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring in het werven en selecteren van online marketing professionals. Hierdoor zijn we met OrangeValley Professionals in staat om sneller de juiste online marketing professionals uit ons netwerk te selecteren én unieke profielen in deze schaarse markt te vinden. Met onze ervaring weten wij precies welke skills een goede online marketing professional nodig heeft om online succes te behalen – en succesvol te blijven- en we hebben de middelen om het daadwerkelijke kennis en toepassingsniveau van de professional te toetsen.

Alle online marketing disciplines

OrangeValley Professionals richt zich op uiteenlopende vakgebieden binnen online marketing, waaronder: SEO specialist, SEA specialist, CXO specialist, Web Analist, Social Media marketeer, Content Marketeer, Customer Journey Marketeer, Database Marketeer, CRM Marketeer, E-mail marketeer, Online Marketing Manager en E-Commerce manager. We kennen vrijwel elke online marketing functie. We kennen de kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging maar zeker ook de kandidaten die reeds heel succesvol zijn in hun huidige job. Juist deze mensen motiveren wij om een nieuwe stap in hun carrière te zetten.

Onze werkwijze

Wij handelen slagvaardig en daadkrachtig. Zodra we weten welke skills je binnen het team nodig hebt gaan wij aan de slag. We kijken we naar je business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het bestaande team. We hebben oog voor balans in het team, de juiste mix van karakters en ambities. Vervolgens starten we de werving op en voeren we met iedere potentieel geschikte kandidaat een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze eigen ervaren online marketing consultants kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de werving en selectie procedure zijn. Uiteraard ontvang je van al onze bevindingen een duidelijke rapportage. Onze werkwijze in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat de kandidaten van ons sneller zijn ingewerkt en eerder “up-to-speed” zijn. De vele positieve referenties van onze geplaatste kandidaten tonen aan dat ook voor hun de “goede-match” ontstaat. Dit geeft ons energie.

Wil jij ook de allerbeste online marketing professional in huis?

Heb je een vacature die we voor je mogen invullen? Wil je vrijblijvend informatie over een salarisindicatie voor een functie? Of ben je een professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Reviews

Enthousiasme

Het enthousiasme en de professionaliteit die deze website uitstraalt, maakt OrangeValley Professionals helemaal waar in de praktijk. Gitte heeft veel kennis van de markt en is een waardevolle partner voor zelfstandige online marketeers. Dankzij hen heb ik als product owner een nieuwe website mogen realiseren voor SRA-accountantskantoren.

– Jeroen

Professioneel en persoonlijk

OrangeValley Professionals heeft mij op een hele prettige manier voorgesteld bij mijn huidige werkgever. Het verschil qua inleving en persoonlijke benadering met andere recruiters was groot. Gitte voelde feilloos aan welke informatie ik nodig had voor een eerste sollicitatiegesprek om me zeker te voelen en goed voor de dag te komen. En de match is heel goed! Ik wil hier nooit meer weg! (Maar mocht dat toch zo zijn, dan bel ik haar direct om me te helpen een nieuwe baan te vinden.)

– Fleur

Fijne ervaring

Gitte heeft mij een geweldig leuke baan als Content Manager bezorgd. Toen ze mij benaderde was ik kritisch, maar door haar prettige en persoonlijke manier van werken was ik al snel om. En haar betrokkenheid stopt niet op het moment dat je een baan hebt. Ook daarna staat ze voor je klaar. Echt heel fijn!

– Monique