Website foto 11 – 2019
OrangeValley wave

Jouw groei

Goed zijn in ons vak betekent groeien

Werken bij OrangeValley betekent groeien, zowel in je specialisme, je consultancy skills, maar zeker ook als mens.

Wat je specialisme betreft:

In het vakgebied ondersteunen we je graag op jouw pad naar het volgende niveau, met trainingen, workshops en interne opleidingen. Ben je junior, dan werk je met een mentor/coach die jou support in je ontwikkeling en heb je altijd iemand die achter je staat. Als medior of senior ben jij die ondersteunende mentor en groei je in je verantwoordelijkheden.

Je groei als consultant:

Vanaf het moment dat je start bij OrangeValley worden je consultancy skills aangereikt en aangescherpt. Ben je een starter, dan ga je met je mentor een traject waar je leert hoe je onze opdrachtgevers optimaal bedient. Als ervaren consultant zal je merken dat de uitdagingen die we je aanreiken jouw groeipad flink ondersteunen. Met onze, externe en op maatgemaakte, consultancy trainingen wordt je op niveau getraind om je groei te versnellen. 

Persoonlijk Ontwikkel Plan:

Iedere collega heeft een POP. Hierin bepaal je wat je voor jezelf ziet als groeipad. Met heldere doelen dichtbij, maar ook wat verder weg. Op dit pad krijg je ondersteuning door een ervaren mentor/coach die samen met jou de mijlpalen bepaalt en toetst of je voortgang gehaald wordt. Zo heb je je doelen voor ogen en altijd een steuntje in de rug.

Als mens:

Het menselijk aspect van werken bij OrangeValley is cruciaal. Dus daar is ook maximale aandacht voor. Of je nu net uit de schoolbanken komt en OrangeValley je eerste werkgever is, of dat je al jaren in het vak zit en door levensfases als eerste huizenbezitter, trouwen en zelfs ouderschap gaat. Voor iedereen zijn dit soort stappen in je leven belangrijk en hoe je het ook bekijkt, het heeft impact op je werk. Dat begrijpen we en we houden daar ook rekening mee, met onze persoonlijke benadering van jou als collega en mens.

OrangeValley Homepage