Website foto 11 – 2019
Data Analytics

OrangeValley is Google Tag Manager certified partner

Arjan
Door Arjan op 04 augustus 2015
Leestijd 1 minuten

 

OrangeValley is vorige week door Google opnieuw geaccrediteerd als Google Tag Manager Certified Partner. Dit betekent dat OrangeValley zich heeft bewezen en voldoet aan de strenge eisen zoals Google deze stelt aan haar partners. Wij hebben inmiddels al veel ervaring in het beheren en implementeren van (complexe) Google Tag Manager omgevingen. Dit doen wij zowel in opdracht van klanten als in samenwerking met klanten.

Tag Management

GTM Certified Partner BadgeGoogle Tag Manager zorgt ervoor dat het aanpassen van bijvoorbeeld Google Analytics of remarketings tags eenvoudiger doorgevoerd kunnen worden vanuit een centrale beheeromgeving. Hierdoor hoeft de IT-afdeling niet telkens betrokken te worden bij het plaatsen, aanpassen of verwijderen van tags en scripts.

Accreditatieprocedure

OrangeValley is door Google gecertificeerd voor advies, beheer en implementaties op basis van de nieuwe Google Tag Manager(V2). Door middel van het behalen van een examen en indienen van een casus hebben wij dit certificaat in ontvangst mogen nemen. Daarnaast hebben meerdere consultants het Google Tag Manager Fundamentals Course afgerond.

Wil je graag meer informatie over Google Tag Manager? Bekijk dan onze Google Tag Manager Whitepaper of neem contact met ons op.