Website foto 11 – 2019
Events

Friends of Search 2020: 20% korting op tickets

Anouk
Door Anouk op 19 december 2019
Leestijd 2 minuten

 

Op dinsdag 4 februari 2020 vindt de 7e editie van het Friends of Search event plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Ook dit jaar is OrangeValley weer sponsor. Al onze relaties profiteren daarom van 20% korting op hun entreeticket.

Internationale Search Experts

Friends of Search is een initiatief vanuit de brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland. OrangeValley is al 7 jaar op rij sponsor en elke editie weer aanwezig met een grote groep klanten en partners. Het event is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, maar ook specialisten vanuit bureauzijde zijn in groten getale aanwezig. Kortom, het is voor eenieder die interesse heeft in de veranderingen die plaatsvinden in de wereld van Search.

Voormalig OrangeValley medewerker Eduard Blacquière is actief betrokken bij de organisatie en het aantrekken van de sprekers. Internationale sprekers als: Rik van der Kooi (USA), Dawn Anderson (UK) en Martin Röttgerding (DE) staan dit jaar op het podium. Bekijk hier het volledige programma.

20% korting op tickets Friends of Search 2020

Als trouwe sponsor van het event krijgen relaties van OrangeValley 20% korting op hun ticket. Vul hieronder je gegevens in om de kortingscode direct te gebruiken.

Meer lezen over Friends of Search?

Tijdens het Friends of Search event van 2019 was OrangeValley ook vertegenwoordigd. Search specialisten van OrangeValley hebben een aantal insights van die editie uitgewerkt in dit artikel. De recap van het volledige event van vorig jaar vind je hier terug.