Website foto 11 – 2019
Nieuws

Bezoek Orangevalley 26 mei op Digital Marketing Live

Tom
Door Tom op 13 mei 2016
Leestijd 2 minuten

 

26 mei a.s. wordt in de Beurs van Berlage de vijfde editie van Digital Marketing Live gehouden, hèt grootste event van de Benelux op het gebied van online advertising en marketing!

Ook dit jaar is OrangeValley weer op meerdere onderdelen vertegenwoordigd. In deze nieuwsbrief leest u kort wat u die dag van ons mag verwachten.

>>Koop uw ticket voor Digital Marketing Live

Digital Marketing Live

Presentatie “Even Apeldoorn bellen” krijgt digitale genen
Om 12:00 uur geven Benno Smit van Centraal Beheer en Ortwin Verreck van OrangeValley een presentatie waarin zij ingaan op de uitdagingen waar Centraal Beheer op het gebied van digital marketing voor stond, hoe de nieuwe aanpak de afgelopen jaren succesvol werd toegepast en waar Centraal Beheer nu staat.

831fc687-f69c-4b4c-9d48-92cd8dad23ba

Bezoek interessante round table sessies
Tijdens Digital Marketing Live verzorgt OrangeValley ook een tweetal interessante ronde tafel sessies. Tijdens deze sessies praat u samen met een expert van OrangeValley en andere deelnemers bij over het onderwerp.

jesper Round Table “ Sturen naar succes en de rol van analytics, KPI’s en Targets”
Om 10:45 uur verzorgt Jesper Uittenbogaard vanuit OrangeValley een round table sessie (Round Table 15) over het sturen op KPI’s met de juiste webanalyse data. Web Analytics ontwikkelt zich tot centrale bron van (KPI) data binnen online marketing. Jesper laat u zien hoe u dankzij een slimme koppeling van de juiste KPI’s en targets precies weet wat u waar moet analyseren!
Anouk Round Table “Hoe zet u Programmatic Marketing slim in?”
Om 10:00 uur en 11:30 uur verzorgt Anouk Sintniklaas vanuit OrangeValley een tweetal round table sessies (Round Table 15) over het slimmer inzetten van Programmatic Marketing. Programmatic is de trend in data driven digital marketing: het geautomatiseerd inkopen en targeten van advertenties. Anouk gaat in op de diverse facetten van deze ontwikkeling.

Koop ticket DML

>>Koop uw ticket voor Digital Marketing Live