De SEO-dokters nodigen u uit voor de E-commerce Dagen

 

Elke maand geven de SEO-dokters van OrangeValley in het Twinkle Magazine advies op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Tijdens de E-commerce Dagen worden op verzoek van Twinkle Magazine drie SEO siteclinics gegeven door de SEO-dokters.

De SEO-dokters nodigen u uit voor de E-commerce Dagen in de Jaarbeurs om één van de interactieve SEO siteclinics te volgen.

U bent uiteraard ook welkom op de stand (nr. A110) van OrangeValley voor een kopje koffie en een kennismaking. Kostenloos aanmelden voor de beurs als relatie van OrangeValley kan direct door middel van onderstaande button. Uw aanmelding geeft u ook toegang tot de Klantcontact Dagen en de Marketing Dagen die op dezelfde dagen plaatsvinden.


De SEO siteclinics vinden op de volgende tijden plaats:

  • 24 april om 11.00 in het Twinkle Theater
  • 25 april om 10.15 in het Twinkle Theater
  • 25 april om 13.30 in het Thuiswinkel.org Kennisplein

Tijdens de interactieve SEO site clinics van de SEO-dokters wordt er gekeken naar een aantal websites van deelnemers uit het publiek. U ontvangt direct concrete adviezen voor het verbeteren van de vindbaarheid van uw website. OrangeValley biedt vanzelfsprekend ook een uitgebreide SEO scan van uw website. Wij kunnen u hier meer over vertellen op onze stand tijdens de beurs. Direct contact is altijd mogelijk op 030 8 200 200.

Wij ontmoeten u graag volgende week op de E-commerce dagen!

Bezoek ook onze pagina over de e-commercedagen. Hier vind u alle beursaanbiedingen en flyers terug.