Website foto 11 – 2019
Nieuws

OrangeValley spreekt op SES Amsterdam

Ferdy
Door Ferdy op 15 februari 2010
Leestijd 2 minuten

 

Ook dit jaar is er weer een editie van het zoekmachinemarketing congres SES Amsterdam, en wel op 17 en 18 maart aanstaande. De inhoudelijke organisatie is in handen van de Taskforce Search van het IAB, waar OrangeValley actief bij betrokken is. Het programma geeft een goed overzicht van wat er op dit moment speelt in de zoekmachine marketing, met nationale en internationale top sprekers.

IAB Taskforce SearchOrangeValley is dan ook erg blij te mogen melden dat zowel Eduard Blacquière als Joost de Valk namens OrangeValley zullen spreken op de SES. Eduard zal een update doen van zijn marktonderzoek naar de staat van de Nederlandse zoekmachine marketing markt, Joost is wederom de moderator van de vorig jaar zeer populaire site clinic. Daarnaast is Joost vanuit de IAB Taskforce Search inhoudelijk verantwoordelijk voor het hele programma.

Overigens, mocht u niet kunnen wachten tot half maart, 25 februari aanstaande is het tijd voor de eerste Search Marketing Thursday van het jaar, een gratis event over zoekmachinemarketing waar u zich nog voor kunt aanmelden door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl. Ook hier zal OrangeValley haar bijdrage leveren!

We zien u graag op de SES Amsterdam of op de Search Marketing Thursday, of misschien zelfs op beide events, kom gerust even bij ons langs!