Website foto 11 – 2019

Kennisdeling

Sharing is caring

Het delen van onze kennis doen we graag. Het is onze tweede natuur, we kunnen bijna niet anders. Dat delen doen we zowel onderling in onze kennisuitwisselingsessies. Waar we maandelijks voor de hele groep staan of vaker in kleiner teamverband. Daarmee gaat het algemene kennisniveau omhoog voor iedereen. Want kennis van het vak is heel belangrijk willen we bij blijven en onze innovatie verspreiden. 

Ieder specialisme heeft een Product Owner die waakt over de relevante ontwikkelingen in zijn/haar marktgebied. Wanneer we iets zien of horen wat van toepassing is, om ons werk nog beter te doen, zorgen we dat we als één van de eerste die kennis ophalen. Door het onderling weer te delen, zorgen we dat iedereen waar het relevant voor is deze kennis ook weer aangereikt krijgt.

Maar ook de klanten laten we graag weten wat wij weten en belangrijker nog, wat ze er mee kunnen. Dat doen we uiteenlopend van specifiek klantgerichte sessies tot aan presentaties voor honderden mensen in een Digital Marketing live of Emerce update. Samen met onze klanten hebben we op menig congres de laatste stand van zaken of een gave innovatieve case gepresenteerd.

00335a15-3414-40d9-ad55-82b088a849d2