Hoe ervaren gebruikers uw website, app of webshop? Wat zorgt ervoor dat men afhaakt tijdens het aankoopproces of bij het zien van uw design? Een biometrisch usability onderzoek voorziet u van deze waardevolle inzichten. Hierover leest u meer in ons whitepaper. 


Whitepaper Biometrisch Usability Onderzoek
Met een usability onderzoek observeren wij gebruikersgedrag van een bepaalde doelgroep om inzicht te verkrijgen. Deze inzichten helpen ons om de dialoog met de doelgroep te verbeteren. In ons whitepaper gaan wij in op de vragen: Wanneer is een usability onderzoek belangrijk? Hoe wordt gedragsonderzoek uitgevoerd? En hoe kan de gebruikerservaring worden verbeterd met behulp van de onderzoeksresultaten? Lees hier meer over in ons whitepaper.

Download ons whitepaper

Wat is een Usability Lab?
Een Biometrisch Usability Lab is dé onderzoeksomgeving en kwalitatieve onderzoeksmethode voor gebruikersgerichte online marketing vraagstukken in Nederland. Dankzij het Usability Lab verkrijgt u diepgaand inzicht en verklaringen over het gedrag en emoties (en biometrische reactie) van uw doelgroep. Het Usability Lab biedt een woonkamer omgeving voorzien van moderne hulpmiddelen om gedrag van gebruikers uitgebreid te analyseren en verklaren.

“De unieke onderzoeksmethode om gebruikersgedrag te verklaren, ervaringen van uw doelgroep te doorgronden en om te bepalen wat mensen ervan weerhoudt om te converteren”

Voordelen van biometrisch usability onderzoek in ons lab:

  • Gebruikersgedrag verklaren,
  • Ervaringen van uw doelgroep doorgronden,
  • Validatie van inzichten op grote schaal,
  • Bepalen wat mensen ervan weerhoudt om te converteren,
  • (Re)designs van u website testen met moderne toepassingen zoals Emotie tacking en Eye-tracking,
  • Kwalitatief onderzoek uitvoeren op een unieke locatie,
  • Toegang tot een scala moderne web analytics tools en specialisten van OrangeValley,
  • De organisatie wordt volledig verzorgd door OrangeValley.

Bekijk ook onze video over dit onderwerp.

Een Usability onderzoek kan op grote schaal plaatsvinden, maar ook als scan uitgevoerd worden voor een select aantal pagina’s. Wilt u een Usability onderzoek laten uitvoeren of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons Usability lab? Neem dan contact met ons op via 030 – 820 0200 of vul mail naar grensverleggen@orangevalley.nl.