Contentmarketing wordt steeds belangrijker voor een optimale Customer Journey en om uw doelgroepen optimaal te bedienen en bereiken. Een belangrijk onderdeel van contentmarketing is goed (en doelgericht) contentmanagement. Daarom stellen wij de contentkalender template beschikbaar, als aanzet om uw contentstrategie doelgericht en altijd met het oog op uw doelgroep uit te voeren.

Aanvraagformulier template contentkalender

Waarom een contentkalender?

De contentkalender is een handig hulpmiddel om alle publicatie-activiteiten te organiseren en om deze doelgericht en meetbaar te maken. Ook helpt de contentkalender u bij het stroomlijnen van te verdelen taken omtrent de creatie, publicatie en verspreiding van content. In het artikel Een contentkalender maken: Zo doet u dat’, beschrijven wij waarom de contentkalender belangrijk is bij het vormgeven van uw contentstrategie.

Wij bieden u dit template aan om uw publicatie-activiteiten gestructureerd op stoom te brengen, waarbij uw doelgroep altijd centraal staat. Door uw gegevens in te vullen abonneert u zich eveneens op onze nieuwsbrief. Direct na het verzenden van uw gegevens ontvangt u de contentkalender template in uw mailbox op het door u opgegeven mailadres.

Meer weten over contentmanagement en contentmarketing?

Wilt u meer weten over het optuigen van uw contentmarketing strategie en het meetbaar maken van de Customer Journey? Bekijk dan ook de contentmarketing presentaties gegeven door collega-specialisten tijdens ons contentmarketing evenement.

Vragen over contentmarketing?

Heeft u aanvullend nog vragen over contentmarketing? Neem dan contact op met onze specialisten, of lees meer op onze contentmarketing pagina’s.