“Digitale marketing campagnes creëren, beheren en optimaliseren in één omgeving”

DoubleClick biedt u geavanceerde mogelijkheden op het gebied van online advertising en vervult een zeer belangrijke rol voor al uw zoekmachine advertentie activiteiten.

Wat is DoubleClick?

DoubleClick Digital Marketing (DDM) is een advertentie-technologie platform. De aangeboden Ad-technology van DoubleClick stelt ons in staat om voor u binnen één omgeving digitale marketing campagnes te creëren, beheren en vergaand te optimaliseren. DoubleClick stelt vanuit één centrale omgeving een complete verzameling hulpmiddelen beschikbaar voor alle activiteiten die relevant zijn voor uw online advertising.

De implementatie van DoubleClick door OrangeValley

Dankzij de DoubleClick Campaign Manager worden alle digitale marketingcampagnes op één plek beheerd. Denk hierbij aan de belangrijke taken van online advertentiebeheer zoals uw mediaplanning, trafficking, targeting (doelgroepgericht adverteren), de optimalisatie van campagnes, conversie attributie en het genereren van rapportages. Wij implementeren het DoubleClick advertentie platform voor u en richten deze in op een manier die past bij uw organisatie.

Bidmanagement en zoekmachine adverteren

Een belangrijk voordeel van het DoubleClick platform is dat al uw online marketingdata op één locatie beschikbaar is. DoubleClick Search (DS) vormt binnen het platform het bidmanagement platform van DoubleClick. Uw zoekmachine advertenties en campagnes op bijvoorbeeld AdWords, Bing en Yahoo worden vanuit een centraal web platform beheerd. Met DoubleClick Search worden alle search activiteiten beheersbaar en inzichtelijk om uw online marketing strategie te optimaliseren. Het live zetten en beheren van omvangrijke en complexe AdWords campagnes is dankzij DoubleClick eveneens sneller en eenvoudiger.

Om te werken met DoubleClick implementeren wij eenmalig uw stack. De implementatie bestaat dan ook uit het strategisch inrichten van DoubleClick Search, DoubleClick Campaign Manager (DCM), het opzetten van de floodlight structuur en implementatie in Google Tag Manager (GTM). Wanneer u DoubleClick gebruikt ontstaan er eveneens mogelijkheden voor de integratie met DoubleClick Bid Manager en Google Analytics 360.

Wij richten DoubleClick op een zodanige manier in dat u de gehele online marketing en advertising workflow versnelt en u de geavanceerde rapportage mogelijkheden optimaal benut.

De Zoekmachine Adverteren (SEA) diensten van OrangeValley

Artikelen van OrangeValley over zoekmachine adverteren: