doubleclick-search-logo

“Efficiënter campagnes beheren, cross engine campagne management, bidmanagement voor maximale ROI en een snellere time-to-market zijn enkele voordelen waar u over kunt beschikken met DoubleClick Search”.

Geautomatiseerd campagne-management, met DoubleClick, haalt het maximale uit uw campagnes. Dat is dan ook de reden dat steeds meer organisaties overstappen op het gebruik van DoubleClick. OrangeValley implementeert sinds 2014 DoubleClick bij onze opdrachtgevers en wij zien het gebruik enorm stijgen. Inmiddels hebben wij bij een groeiend aantal opdrachtgevers veel ervaring opgedaan. Mede hierdoor zijn wij sinds kort door DoubleClick benoemd als DoubleClick Certified Marketing Partner.

DoubleClick Search:

Één van de onderdelen van het totale DoubleClick pakket is DoubleClick Search (ook bekend als DS of DS3). DoubleClick Search biedt de mogelijkheid om adverteren op verschillende zoekmachines, zoals AdWords, Bing en Yahoo met één platform te managen. Hierdoor kunnen adverteerders veel tijd besparen. Dit gebeurt aan de hand van advanced automatic bidmanagement. Hieronder enkele voordelen van DoubleClick Search:

  • Grote en complexe AdWords en Bing campagnes kunnen sneller live staan en zijn grootschalig te beheren zijn.
  • Versnellen van de workflow door Automated Bidding, Scheduling, Automated Ads, etc.
  • Uitgebreide en snelle reporting m.b.v. Realtime Dashboards, Scheduled Reporting en Forecasting).
  • Krijg snel en meer inzichten in uw doelgroep.
  • Eenvoudig te implementeren: DoubleClick Implementatie bij OrangeValley.

Wilt u naast de hierboven genoemde punten meer weten over de mogelijkheden van DoubleClick? Op de onderstaande pagina’s staan wij uitgebreid stil bij de wijze waarop wij DoubleClick optimaal inzetten.

Direct beginnen met DoubleClick Search en gebruik maken van alle voordelen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze manier van Zoekmachine Adverteren (SEA)? Download dan onze uitgebreide SEA whitepaper of bezoek onderstaande pagina over Zoekmachine Adverteren.