“Maak jouw shopping platform relevant voor vergelijkingssites, affiliates en Google Shopping”

Door middel van Feed Managament optimaliseren wij je datafeed voor elk gewenst shopping platform.

Wat is Feed Management?

Datafeeds worden ingezet voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor het leveren van de juiste productinformatie aan vergelijkingssites, voor affiliates en de prominente Google Shopping productadvertenties. Feed Management is een technische manier om productinformatie te organiseren met het doel om meer bereik te genereren met jouw productassortiment.

Onze datafeed management aanpak

OrangeValley optimaliseert en verrijk jouw datafeed continu en monitort het rendement dat voortvloeit uit verschillende campagnes. De informatie wordt aangeleverd in unieke ‘velden’, die belangrijk zijn voor de manier waarop producten getoond worden en passen bij het zoekgedrag van jouw doelgroep. Wij optimaliseren deze velden van de productfeed waardoor productinformatie verbeterd, titels aangepast worden op basis van zoekvolume, -gedrag en voor betere leesbaarheid. Binnen de productfeed wijzen wij ook categorieën toe aan producten en verbeteren wij de technische kenmerken binnen de productfeed. Ook gerelateerde producten worden opgenomen in de productfeed, zodat je online aanbod ten alle tijden relevant blijft.

Productfeeds voor shops

Tot slot bepalen wij met jou wat de gewenste export wordt voor de verschillende feeds. Er wordt bepaald welke producten wij beschikbaar maken en voor welk kanaal. Bij een betaalde bron bijvoorbeeld, adviseren wij om je producten met een minder hoge marge uit te sluiten in de export feed. Naast het uitsluiten van producten met een minder hoge marge, kunnen kosten verlaagd worden door bepaalde merken, productgroepen of productvarianten niet op te nemen in de feed.

Voorbeelden van feeds die wij voor jou kunnen realiseren zijn feeds voor Beslist.nl, Fashionchick, Google Shopping en de DoubleClick feed. De DoubleClick feed maakt dynamische retargeting campagnes mogelijk en/of inventory management. Uiteraard bieden wij ook ondersteuning bij de opzet van andere exportkanalen.

Diensten voor Zoekmachine Adverteren (SEA) van OrangeValley
Lees blogs over zoekmachine adverteren van OrangeValley: