“Bereik jouw doelgroep met een prominent zichtbaar productaanbod”

Op de zoekresultaten pagina van Google nemen productadvertenties een zichtbare plek in. Deze prominente productadvertenties sluiten aan op de zoekopdrachten van jouw doelgroep en maken het makkelijker om je productpagina te bezoeken en tot een aankoop over te gaan.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een eenvoudige manier om het aantal bezoekers door middel van je productaanbod te laten toenemen. Google Shopping maakt het mogelijk om je producten prominent te adverteren op de zoekresultaten pagina. Zo toon je jouw productassortiment direct in de zoekresultaten van Google wanneer jouw doelgroep hiernaar op zoek is. Google maakt hiervoor gebruik van de belangrijkste productkenmerken die door jou aangeleverd worden in de productfeed. Dankzij deze feed worden producten vanuit je assortiment getoond op basis van zoekopdrachten. Daardoor toon je producten wanneer dit zeer relevant is voor jouw doelgroep en zijn de producten en teksten die getoond worden altijd up-to-date. De voordelen van Google Shopping zijn dat je op korte termijn direct zichtbaar bent met jouw productaanbod, de ROI (Return On Investment) inzichtelijk is, je een relevant aanbod toont op ieder device voor jouw doelgroep en dat het getoonde aanbod altijd actueel is.

Onze aanpak voor Google Shopping

Wanneer je gebruik wil maken van de Google Shopping mogelijkheid, verzorgen wij de implementatie en het maandelijks optimaliseren van je Google Shopping Campagnes. Wij sturen de activiteiten aan op basis van jouw business doelstellingen.

Diensten voor Zoekmachine Adverteren (SEA) van OrangeValley

Artikelen van OrangeValley over zoekmachine adverteren: