“Bereik uw doelgroep met een prominent zichtbaar productaanbod”

Op de zoekresultaten pagina van Google nemen productadvertenties een zichtbare plek in. Deze prominente productadvertenties sluiten aan op de zoekopdrachten van uw doelgroep en maken het makkelijker om uw productpagina te bezoeken en tot een aankoop over te gaan.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een eenvoudige manier om het aantal bezoekers door middel van uw productaanbod te laten toenemen. Google Shopping maakt het mogelijk om uw producten prominent te adverteren op de zoekresultaten pagina. Zo toont u uw productassortiment direct in de zoekresultaten van Google wanneer uw doelgroep hiernaar op zoek is. Google maakt hiervoor gebruik van de belangrijkste productkenmerken die door u aangeleverd worden in de productfeed. Dankzij deze feed worden producten vanuit uw assortiment getoond op basis van zoekopdrachten. Daardoor toont u producten wanneer dit zeer relevant is voor uw doelgroep en zijn de producten en teksten die getoond worden altijd up-to-date. De voordelen van Google Shopping zijn dat u op korte termijn direct zichtbaar bent met uw productaanbod, de ROI (Return On Investment) inzichtelijk is, u een relevant aanbod toont op ieder device voor uw doelgroep en dat het getoonde aanbod altijd actueel is.

Onze aanpak voor Google Shopping

Wanneer u gebruik wil maken van de Google Shopping mogelijkheid, verzorgen wij de implementatie en het maandelijks optimaliseren van uw Google Shopping Campagnes. Wij sturen de activiteiten aan op basis van uw business doelstellingen.

Diensten voor Zoekmachine Adverteren (SEA) van OrangeValley

Artikelen van OrangeValley over zoekmachine adverteren: