“Bereik uw doelgroep met uw prominent zichtbare productaanbod dankzij Google Shopping”

Op de zoekresultaten pagina van Google nemen de Google Shopping productadvertenties een zichtbare plek in. Deze prominente productadvertenties sluiten aan op de zoekopdrachten van uw doelgroep en maken het voor uw doelgroep makkelijker om uw productpagina te bezoeken en tot een aankoop over te gaan.

google-shopping

Wat is Google Shopping?

Google Shopping maakt het makkelijk om bezoekers met een koopintentie naar uw webshop te leiden. Met Google Shopping is een dynamische mogelijkheid om uw productassortiment direct in de zoekresultaten pagina van Google te tonen wanneer uw doelgroep hiernaar op zoek is. Google maakt hiervoor gebruik van de belangrijkste productinformatie die door u aangeleverd worden in de productfeed. Dankzij deze feed worden producten vanuit uw assortiment getoond op basis van zoekopdrachten. Daardoor toont u producten wanneer dit zeer relevant is voor uw doelgroep en zijn de producten en teksten die getoond worden altijd up-to-date. De voordelen van Google Shopping zijn dat u op korte termijn direct zichtbaar bent met uw productaanbod, de ROI (Return On Investment) inzichtelijk is, u een relevant aanbod toont op ieder device voor uw doelgroep en dat het getoonde aanbod altijd actueel is.

Onze aanpak voor Google Shopping

Wanneer u gebruik wil maken van de Google Shopping mogelijkheid, verzorgen wij de implementatie en het maandelijks optimaliseren van uw Google Shopping Campagnes. Wij sturen de activiteiten aan op basis van uw business doelstellingen.

De voordelen van Google Shopping zijn:

  • Het verhogen van de zichtbaarheid van uw producten voor uw doelgroep
  • Het genereren van sales via uw webshop
  • Direct in te zetten met uw eigen productaanbod
  • ROI is direct zichtbaar
  • Het aanbod is relevant op ieder device
  • Getoonde productinformatie is altijd up-to-date

De Zoekmachine Adverteren (SEA) diensten van OrangeValley

Artikelen van OrangeValley over zoekmachine adverteren: