“Bereik jouw doelgroep met een prominent zichtbaar productaanbod dankzij Google Shopping”

Op de zoekresultaten pagina van Google nemen de Google Shopping productadvertenties een zichtbare plek in. Deze prominente productadvertenties sluiten aan op de zoekopdrachten van jouw doelgroep en maken het voor jouw doelgroep makkelijker om je productpagina te bezoeken en tot een aankoop over te gaan.

google-shopping

Wat is Google Shopping?

Google Shopping maakt het makkelijk om bezoekers met een koopintentie naar je webshop te leiden. Met Google Shopping is een dynamische mogelijkheid om je productassortiment direct in de zoekresultaten pagina van Google te tonen wanneer jouw doelgroep hiernaar op zoek is. Google maakt hiervoor gebruik van de belangrijkste productinformatie die door jou aangeleverd worden in de productfeed. Dankzij deze feed worden producten vanuit je assortiment getoond op basis van zoekopdrachten. Daardoor toon je producten wanneer dit zeer relevant is voor jouw doelgroep en zijn de producten en teksten die getoond worden altijd up-to-date. De voordelen van Google Shopping zijn dat je op korte termijn direct zichtbaar bent met jouw productaanbod, de ROI (Return On Investment) inzichtelijk is, je een relevant aanbod toont op ieder device voor jouw doelgroep en dat het getoonde aanbod altijd actueel is.

Onze aanpak voor Google Shopping

Wanneer je gebruik wil maken van de Google Shopping mogelijkheid, verzorgen wij de implementatie en het maandelijks optimaliseren van je Google Shopping Campagnes. Wij sturen de activiteiten aan op basis van je business doelstellingen.

De voordelen van Google Shopping zijn:

  • Het verhogen van de zichtbaarheid van je producten voor jouw doelgroep
  • Het genereren van sales via je webshop
  • Direct in te zetten met je eigen productaanbod
  • ROI is direct zichtbaar
  • Het aanbod is relevant op ieder device
  • Getoonde productinformatie is altijd up-to-date

De Zoekmachine Adverteren (SEA) diensten van OrangeValley

Artikelen van OrangeValley over zoekmachine adverteren: