“In korte tijd inzicht in de optimalisatie kansen voor uw zoekmachine advertentie activiteiten”

Wat is de SEA Scan?

Meer rendement uit bestaande zoekmachine advertenties halen begint bij de optimalisatie van uw huidige SEA campagne organisatie en de huidige implementatie. Met de SEA Scan analyseren wij uw Google Ads account op meer dan 140 factoren om vervolgens aan te geven hoe u de campagnes verbeterd binnen de gehele customer journey. Onze specialisten analyseren uw Google Ads account op verschillende onderdelen.

Touch tell sell SEA

Verbeterpunten voor zoekmachine adverteren in één oogopslag

Wij starten met een analyse van uw account en brengen in kaart waar laagdrempelige en grote optimalisatie kansen liggen. Op basis van de analyse bieden wij u een overzicht van waar uw account geoptimaliseerd kan worden en voorzien wij u van actiepunten om uw account beter in te richten. Wij nemen bijvoorbeeld de campagnestructuur onder de loep, de advertentieplanning en biedstrategieën.

Van het instellen van scripts, alerts tot en met de facturatie, wij zorgen ervoor dat de basis op orde is van uw account om goed te adverteren in zoekmachines. Met onze SEA Scan gaan wij in op de optimalisatie kansen van de boodschap van uw advertenties voor het tot stand brengen van een betere online dialoog op het juiste moment met gerichte doelgroepen. Ook de mate waarin u techniek binnen uw Google Ads account goed benut wordt beoordeeld, zoals het gebruik van Dynamic Search Ads (DSA), Retargeting Lists Search (RLSA) en meer.

Het resultaat van de SEA Scan en de concrete adviezen die hieruit voortvloeien van onze specialisten worden bij u gepresenteerd op locatie. De bevindingen geven wij weer in een overzichtelijk spindiagram. Zo ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen ter optimalisatie van het Google Ads account.

Zoekmachine Adverteren (SEA) Scan OrangeValley

De Zoekmachine Adverteren (SEA) diensten van OrangeValley

Blogs over zoekmachine adverteren: