OV-10-1-scaled

Training op maat aanvragen

Online marketing helpt je om meer bezoekers, verkopen of leads te genereren. Misschien weet je hier al veel over, maar mis je nét dat beetje extra. Je hebt het gevoel dat je niet het maximale uit social media advertising haalt, of bent benieuwd hoe je dat specifieke SEO-probleem moet tackelen; vraag dan een training op maat aan en wij helpen je!

Op deze gebieden kunnen we je in elk geval helpen:

 • SEO(-copywriting)
 • Google Ads
 • Microsoft Advertising
 • Social media advertising (o.a. LinkedIn, Facebook, Pinterest en Snapchat)
 • Conversie optimalisatie (CRO)
 • Online marketing strategie (o.a. opzetten doelen, marketing plan, etc.)

Waarom is een maatwerk training handig?

Voor elke organisatie werkt online marketing anders. Daarom geven we bij OrangeValley trainingen op maat. Het idee? Simpel: alles is in principe mogelijk! Laat ons weten waar jij tegenaan loopt of wat je wilt bereiken. In overleg stellen we vervolgens een training op maat samen.

Met een training op maat leer je precies wat je wilt weten over internet marketing. Dit is ideaal als je al een bepaald kennisniveau hebt; we skippen de basics en gaan direct de diepte in.

Just Justa fotografie
IMG_3022

Tijdens onze eendaagse training leer je alle ins and outs over Piwik Pro. Hierbij ligt de focus op de Analytics tool uit de Piwik Pro Analytics suite. De overige onderdelen van deze suite (Tag Manager, Customer Data Platform en Consent Manager) worden kort uitgelegd maar met deze tools gaan we niet actief aan de slag.

Informatie over de training

 • Duur van de training: dit is afhankelijk van jouw wensen en wordt in overleg afgestemd
 • Locatie: Breukelen, Arnhem of bij jou op kantoor
 • Kosten: op aanvraag
 • De cursus is inclusief: koffie, thee, lunch en vers fruit
 • Je ontvangt een certificaat van deelname &  de lesstof per e-mail
SEO expert analyse

Met welk vraagstuk zit jij?

 • Misschien is je bedrijf actief in een sector waar videomarketing heel belangrijk is om je klanten te overtuigen van je producten. Dan kunnen we hier een training op afstemmen waarmee jij je video content zo goed mogelijk op de markt zet.
 • Heb je het idee dat er nog veel winst te behalen is in de manier waarop je je webwinkel runt? Leg ons uit waar de knelpunten zitten en we ontwerpen er een passend trainingsaanbod voor.
 • Wil je leren hoe je sterke product- en marketingteksten schrijft voor maximale online impact? Leggen wij jou graag uit!
 • Wordt het tijd om een goed opgezette email marketing campagne op poten te zetten, maar weet je niet goed hoe je dat het beste kunt aanpakken? Schuif gerust aan in onze trainingsruimte!

Klik hier om een training aan te vragen!

“SUPER WAARDEVOLLE TRAINING”
Super waardevolle training gevolgd! Carolien heeft samen met mij mijn vraag en leerbehoefte in kaart gebracht en Sander heeft een maatwerktraining ontwikkeld die daar naadloos op aansloot. Er was veel ruimte voor vragen en Sander vertaalde de theorie steeds naar mijn praktijksituatie. Ik ben echt vol lof!

Marloes Wannet - USG People

Maak kennis met onze trainers!

Onze trainers zijn ervaren consultants en professionals uit het vak. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdiend en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in een vakgebied. Bovendien zitten de trainingen en opleidingen vol praktische voorbeelden en cases die in de trainingen worden verwerkt. We houden de groepen klein, zodat we intensief met je aan de slag kunnen gaan. Heb je na de training of opleiding nog een vraag? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. Het is bij ons ook mogelijk om training on the job te krijgen zodat we je kunnen coachen om de theorie in de praktijk toe te passen in jouw omgeving.

Sander Jacobs
mike
mike

Interesse in een training op maat?

Schrijf je hier in voor een aanvraag!