Uitdaging

Nelson Schoenen B.V. kiest voor OrangeValley als online partner. OrangeValley gaat nelson Schoenen helpen bij het realiseren van haar doelstellingen. Het verbeteren van de online vindbaarheid voor zowel organic als paid search voor meer kwalitatief bezoek en het verhogen van het aantal conversies op de website.

Dankzij de ervaring en expertise van onze senior consultants, onze visie op online marketing en werkwijze waarbij onze consultants op locatie werken worden grensverleggende resultaten behaald.

Nelson Schoenen BV bestaat sinds 1949 en is een dynamische onderneming op het gebied van schoenenmode met 110 winkels, waaronder 71 Nelson familiewinkels en een webshop Nelson.nl.

Quote

Laura van Dam, Marketing & E-commerce Manager van Nelson Schoenen: ‘Wij hebben gekozen voor OrangeValley om een volgende stap te kunnen maken om onze groeidoelstelling voor nelson.nl te kunnen realiseren. De aantoonbare en bewezen kennis en kwaliteiten op het gebied van SEA maar vooral ook SEO en Linkbuilding binnen Orange Valley, zijn voor ons van doorslag geweest”