OV Front

Hét Data-gedreven Marketing Bureau van Nederland

Wij staan bekend als hét vooruitstrevende Data Driven Digital Marketing bureau van Nederland. Wij zijn al bijna 15 jaar onafhankelijk en werken graag samen met onze (internationale) opdrachtgevers aan grensverleggende online resultaten.

OrangeValley

  • 50+ Digital Marketing specialisten
  • 15+ Jaar Digital Marketing ervaring
  • 100% Datagedreven en onafhankelijk
  • State-of-the-art technology
  • Part of OrangeValley Group

Partner voor jouw digitaal resultaat

Met Silicon Valley als toonbeeld van een broedplaats waar innovaties in technologie en online marketing ontstonden, tezamen met de echte Hollandse (Oranje) mentaliteit, is de combinatienaam OrangeValley in augustus 2008 geboren. Het motief voor het ontstaan van OrangeValley is meer resultaat uit digital marketing en dat is het nog steeds.

Vanaf het prille begin staat het optimaliseren van het rendement, het gedrag van de websitebezoeker en het verbeteren van de gebruikerservaring voor onze opdrachtgevers centraal. Altijd met een data gedreven focus.

We zijn een onafhankelijk consultancybureau met een heldere visie en aanpak, waar onze consultants continue groeien in hun vak. Met opleidingen en succesvolle “eigen initiatief projecten”, wat er voor zorgt dat we continu voorop blijven lopen in ons vakgebied.

OrangeValley-LR02
Sterke data-gedreven aanpak

Wij leggen data als fundament onder de groei in marketing- en business doelstellingen. Data is duidelijk en geduldig. Als de concurrentie verandert, je doelgroep nieuw gedrag ontwikkelt of er nieuwe online kanalen en technieken bijkomen dan zien we dat in de data en daarmee verbeteren we gericht de marketingaanpak en resultaten.

Focus op innovatie & state-of-the-art technology

Vooruitstrevend, innovatief en gebruikmakend van de nieuwste technieken. We helpen organisaties om kansen die ontstaan door digitalisering en veranderende markten strategisch aan te grijpen om competitief voordeel te ontwikkelen.

Expertise & partner

Wij zijn én de specialist én de partner. Onze aanpak is erop gericht om in elke digitaal specialisme de beste te zijn en om te anticiperen op de veranderingen door te investeren in innovatie en kennisontwikkeling.

Klant staat altijd centraal

In onze werkwijze hebben we vanaf dag één de klant centraal gesteld. Daarbij bedoelen wij niet alleen onze opdrachtgever (want wij vinden het logisch dat die centraal staat), maar ook de klant van onze klant. Daar doen we het uiteindelijk voor en die doelgroep is cruciaal om succesvol digitale marketing te bedrijven.

Strategie & executie

Een goede strategie begint bij het begrijpen van de klant. Vervolgens kijken wij naar de marketingdoelstellingen en de KPI’s op de lange termijn. Vanuit daar kijken wij naar onze drie pijlers: technologie, processen en mensen. Waaruit wij het strategisch plan concreet en operationeel maken.

Kennisdeling centraal

Het delen van onze kennis doen we graag. Het is onze tweede natuur, we kunnen bijna niet anders. 

We helpen vakgenoten en organisaties te groeien in digitale volwassenheid en kennisniveau. Dit doen we door het delen van kennis op evenementen in artikelen en ook in ons eigen opleidingsinstituut.

Het toonaangevende Data Driven Digital Marketingbureau

OrangeValley is snel gegroeid, in de beginjaren elk jaar met meer dan 50%. We hebben dan ook hard aan de weg getimmerd, tot het formaat en de status waar we nu zijn. Een organisatie die voorop loopt in de innovatie van ons vakgebied. Dat betekent dat we dankzij de jarenlange expertise van onze consultants en onze visie op online marketing, grensverleggende resultaten voor onze opdrachtgevers behalen. kennis en kunde die continue wordt aangevuld, want bij OrangeValley werken betekent bijblijven in ons immer ontwikkelende vak. Iets wat we ook altijd hebben gedaan en mede de reden is dat veel van onze (oud)medewerkers ruimschoots hun sporen in de Digital Marketing wereld hebben verdiend. Zo zijn bijvoorbeeld onze oud collega´s: Joost de Valk (Yoast), Ton Wesseling (Online Dialogue) en Eduard Blacquière (Edwords) bekende namen in ons vakgebied en bekleden meerdere oud medewerkers inmiddels mooie posities bij grote ondernemingen.

Statistics
labels_overview

Onderdeel van full service digital marketing agency OrangeValley Group

OrangeValley is met trots onderdeel van OrangeValley Group. De combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency. We werken samen vanuit dezelfde visie en aanpak, met als focus het verbinden van marketing, data en techniek. 

Dit maakt het mogelijk om opdrachtgevers ook te ondersteunen bij het ontwikkelen van websites en applicaties, advisering en implementatie van MarTech Stacks en bieden we opleidingen om onze kennis te delen met andere professionals.

Opdrachtgevers

Wil jij ook meer resultaten uit Digital Marketing?