Vanaf het ontstaan van OrangeValley in 2008 staat het gedrag van de websitebezoeker en het optimaliseren van de gebruikservaring centraal. Digital Marketing vanuit een data gedreven aanpak.

Een onafhankelijk bureau met een heldere visie, aanpak en tooling, met ruimte voor groei en eigen initiatief voor de consultants. En succesvolle “eigen initiatief projecten” van onze consultants zorgen dat wij voorop blijven lopen in ons vakgebied.

Hoe het begon

De innovaties en trends in Silicon Valley op het gebied van online marketing naar Nederland brengen. Dat was het idee van Ortwin Verreck en Frank Overbeek toen zij OrangeValley in 2008 startten. Vanaf het begin stond  het gedrag van de websitebezoeker en het optimaliseren van de gebruikservaring centraal. In die tijd een nogal vooruitstrevende trend binnen online marketing. Al snel werden SEO en SEA aan de diensten van OrangeValley toegevoegd en later ook Display.

OrangeValley werd snel groter; elk jaar vond er groei plaats met maar liefst 50%! Veel (oud)medewerkers van het eerste uur hebben inmiddels ruimschoots hun sporen in de online marketing wereld verdiend. Zo zijn Joost de Valk (Yoast), Ton Wesseling (Online Dialogue) en Eduard Blacquière (Edwords) veelgevraagde sprekers of gastdocenten.

OrangeValley hoe het begon - één van onze eerste stands

OrangeValley hoe het begon – één van onze eerste stands

Het toonaangevende data driven digital marketingbureau

Dankzij de jarenlange expertise van onze consultants en onze visie op online marketing, behalen wij grensverleggende resultaten voor onze opdrachtgeversIn onze werkwijze stellen wij altijd de klant centraal. En dan bedoelen wij niet alleen onze klant (want wij vinden het logisch dat die centraal staat), maar ook de klant van onze klant. Die doelgroep is cruciaal om succesvol digital marketing te bedrijven.

Werk je nu binnen het team Data & Insights, Search Optimization, Strategy of Digital Advertising: het centraal stellen van de doelgroep is het belangrijkste uitgangspunt binnen ieder discipline bij OrangeValley. En met succes, want door deze werkwijze en visie zijn we al meerdere malen onderscheiden met diverse prijzen. Daardoor durven we best te stellen dat we toonaangevend zijn.

Leer hier meer over de verschillende disciplines binnen OrangeValley: Online strategie, ContentmarketingZoekmachine optimalisatie, Zoekmachine adverteren, Display advertising, Web analytics, Conversie optimalisatie, Performance optimalisatie.