Schermafbeelding 2023-01-17 om 11.21.00

OrangeValley Academy

Bij OrangeValley geloven we in de kracht van delen, zeker als het gaat om de kennis die we in huis hebben. Precies daarom hebben onze specialisten een aanbod van diverse trainingen samengesteld waarin ervaren professionals uit de praktijk jou leren om (meer) grip te krijgen op de digitale wereld. Voor elke leervraag én doelgroep hebben wij een oplossing: voor young professionals maar óók voor ervaren professionals die willen doorgroeien. 

Kennisinstituut voor marketing, data en techniek

  • Ideale balans tussen theorie en praktijk
  • Voor iedere leervraag een oplossing
  • Trainers zijn experts uit het vakgebied
  • Leiderschaps- en communicatietrainingen
  • Springest waardering 9.1

Kennisdeling staat centraal

Bij OrangeValley geloven we dat kennisdeling de basis vormt binnen een continu veranderende digitale wereld. Door opgedane informatie en ervaringen uit te wisselen kan elke organisatie een blijvende voorsprong opbouwen.

Het digitale kanaal is voor steeds meer organisaties een vitaal onderdeel van de waardeketen en juist daarom is het waardevol om in kennis te investeren.

OrangeValley Academy biedt opleidingen op het snijvlak van data, marketing en techniek. Voor young professionals die net zijn gestart of juist voor ervaren marketeers en developers die zich willen ontwikkelen in het vakgebied.

Bekijk ons trainingsaanbod Neem contact op

IMG_3022

Voor iedere leervraag een oplossing

Voor elke leervraag op het gebied van marketing, data en techniek hebben we een oplossing. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaring in het vakgebied hebt. Naast vakinhoudelijke trainingen opleidingen en onze marketing- en technische traineeships biedt de Academy ook leiderschap- en communicatie trainingen zoals agile werken en presenteren. 

Ook voor opleiders en docenten hebben we een breed aanbod van trainingen en workshops klaar staan om kennisniveau op het gebied van marketing, data en techniek te vergroten.

Young Professionals

Zoek je naar verdieping in een vakgebied en wil je leren van vakgenoten met ruime ervaring uit de praktijk? Dat kan bij ons! Wij zorgen voor een stevige basis welke je handvatten geeft om direct aan de slag te gaan in het vakgebied.

Ervaren Professionals

Voor elke professional die wil doorleren en investeren in kennis over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in een vakgebied bieden wij mogelijkheden. We gaan de diepte in en dagen je uit om aan de slag te gaan met strategische en complexe vraagstukken.

Digital Marketing Traineeship

Wij bieden traineeships aan op het gebied van digital marketing én data & techniek (development). We bereiden je voor op het werk in het vakgebied door middel van een combinatie tussen theorie en praktijk.

Techniek en Development

Heb jij passie voor data en techniek? Ontwikkel skills op het gebied van web-en appdevelopment, data engineering en web performance op elk niveau met behulp van onze trainingen en opleidingen.

Docenten en opleiders

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van marketing, data en techniek en breid je eigen kennis uit. Wij trainen docenten en opleiders zodat we samen het kennisniveau in de markt hoog kunnen houden en kennis door kunnen geven aan anderen.

Ondernemers

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar concrete handvatten om je (digital) business te laten groeien? Wij bieden een breed aanbod van strategische en praktijkgerichte trainingen met focus op business impact voor jouw bedrijf. Ontwikkeld vóór en dóór ondernemers.

Een sterke combinatie van theorie en praktijk

OrangeValley Academy biedt opleidingen aan op het snijvlak van marketing, data en techniek. Binnen deze opleidingen maken wij een combinatie van theorie, praktijkervaring en professionele skills. Op die manier pas je de opgedane kennis direct tijdens de training toe op realistische cases.

Wij helpen je om jezelf te verbeteren in je huidige functie of bereiden je voor op doorgroei in je carrière. We bouwen nu samen aan de kennis van de toekomst.

IMG_0685

Inspirerende locaties of incompany

Leren wordt leuk als je dit doet in een inspirerende omgeving met andere vakgenoten om je heen waar je kennis mee kunt uitwisselen. Onze locaties in Arnhem en Breukelen (Utrecht/ Amsterdam) hebben verschillende opleidingsruimtes voorzien van de nieuwste technologie, vanzelfsprekend goede wifi-verbindingen, maar ook plek waar je na een training kunt ontspannen of kunt werken. Ook bieden we opleidingen op maat of incompany aan zodat we altijd een opleidingsvorm kunnen aanbieden waarin je het hardst kunt groeien.

190605©AnnelienNijland6431-2-scaled
DSC_1651-2-1

Maak kennis met onze trainers!

Onze trainers zijn ervaren consultants en professionals uit het vak. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdiend en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in een vakgebied. Bovendien zitten de trainingen en opleidingen vol praktische voorbeelden en cases die in de trainingen worden verwerkt. We houden de groepen klein, zodat we intensief met je aan de slag kunnen gaan. Heb je na de training of opleiding nog een vraag? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. Het is bij ons ook mogelijk om training on the job te krijgen zodat we je kunnen coachen om de theorie in de praktijk toe te passen in jouw omgeving.

Jandaan Vos
sander
Tom de Kort
mike

Onze top vijf trainingen

OrangeValley Academy biedt een groot scala van trainingen aan op het gebied van marketing, data en techniek. Deze opleidingen zijn voor diverse niveaus beschikbaar en kunnen waar nodig op maat worden aangepast.

Om je alvast de juiste richting op te helpen vind je hieronder de top vijf van onze populairste trainingen:

  1. Google Analytics 4 Training
  2. Online Marketing Strategie Training
  3. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Training
  4. Piwik Pro Training
  5. Google Data Studio Training
Schermafbeelding 2023-01-23 om 16.21.40

Wil jij ook meer kennis op het gebied van marketing, data of techniek?