Website foto 11 – 2019

Adform

Adform is een, media-agnostische, technologie leverancier voor mediabureaus, trading desks, adverteerders, uitgevers en publishers. Adform levert de technologie die nodig is om de online vraag & aanbod samen te brengen.

De Adform tech stack omvat: Demand Side Platform, Advertiser Ad Serving, Data Management Platform, Sell Side Platform, Publisher Ad Serving, HTML5 Studio en nog vele andere producten en diensten.

Adform is in 2002 opgericht in Denemarken en heeft momenteel kantoren in 15 landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Spanje, Italië, Nederland, België, Tsjechië, Polen, Litouwen en Wit-Rusland.

OrangeValley is gecertificeerd en geaccrediteerd door AdForm om campagnes met de AdForm technologie uit te serveren. AdForm is onderdeel van de display advertising aanpak van OrangeValley.

Op basis van ons Online Maturity Model kunnen we, afhankelijk van de ambitie, de juiste online Display Advertising aanpak bepalen. De performance van de online advertenties wordt doorlopend gemeten en naar wens van de klant, periodiek of continu geoptimaliseerd.

Wilt u meer informatie over het gebruik van AdForm of deze tool door een van onze specialisten inzetten neem dan gerust contact met ons op.